Η οποία παράσταση παρουσιάζεται αυτή τη στιγμή στη Βιέννη με μεγάλη επιτυχία
Μουσικοχορευτική παράσταση “Elizabeth” στο “Αχίλλειον”
Πολιτισμός
23/01/2013 | 18:30

Ο Αντιπεριφερειάρχης Κέρκυρας και Πρόεδρος της Επιτροπής Τουρισμού της Π.Ι.Ν. Χρήστος Σκούρτης είχε συνάντηση με το Διευθυντή του μουσείου «Αχίλλειον», κ. Τσαμποδήμο, ως συνέχεια των δράσεων προσέλκυσης Αυστριακών τουριστών, που εκκίνησαν από την επίσκεψη του κ. Σκούρτη στη διεθνή τουριστική έκθεση Vienna Travel Fair, που πραγματοποιήθηκε στη Βιέννη το διάστημα 10- 13 Ιανουαρίου  2013.

Στο πλαίσιο των συναντήσεων αυτών, και κατόπιν συζητήσεων του Αντιπεριφερειάρχη με αρμοδίους της εταιρείας MSC Cruises, η οποία διοργανώνει εβδομαδιαίες κρουαζιέρες από τη Βενετία στην Κέρκυρα, προέκυψε η επιθυμία για διοργάνωση της μουσικοχορευτικής παράστασης «Elisabeth» στο χώρο του Αχιλλείου, η οποία παράσταση παρουσιάζεται αυτή τη στιγμή στη Βιέννη με μεγάλη επιτυχία.

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης θα προσκληθούν Αυστριακοί δημοσιογράφοι. Η δράση αυτή, που ενισχύσει περαιτέρω τους δεσμούς με την αυστριακή αγορά και συμβάλλει στην αύξηση της τουριστικής επισκεψιμότητας στο νησί μας, εντάσσεται στο πλαίσιο των προγραμματισμένων δράσεων της Π.Ι.Ν για την τουριστική προβολή της Κέρκυρας.

Η δράση πρόκειται να πραγματοποιηθεί κατά τη διάρκεια του Ιουνίου του τρέχοντος έτους και σε ημερομηνία που θα καθοριστεί το προσεχές διάστημα.

Ο κ. Σκούρτης δήλωσε: «Οι επισκέψεις μας στις τουριστικές εκθέσεις δεν είναι μια απλή ολιγοήμερη επίσκεψη σε έναν τουριστικό προορισμό. Έχουν αρχή, μέση και τέλος. Τον περασμένο Σεπτέμβρη είχαν έρθει δημοσιογράφοι από το Αυστριακό κανάλι ORF, όπου είχα δώσει συνέντευξη για την Ελισάβετ, που προβλήθηκε στην Αυστρία σε εκπομπή του κρατικού καναλιού. Σε συνέχεια των επαφών που έκανα κατά τη διάρκεια της τουριστικής έκθεσης στη Βιέννη, δημιουργούμε τις προϋποθέσεις για να πραγματοποιηθεί η μουσικοχορευτική παράσταση ‘Elisabeth’, μέσα στο χώρο του Αχιλλείου. Οι δράσεις μας είναι πολυποίκιλες και όχι υποχρεωτικά δαπανηρές, με στόχο την προσέλκυση επισκεπτών από ελκυστικές αγορές». 

eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer