Ο αντιδήμαρχος Παλικής Αλέξης Μοσχονάς απαντά σε δημοσιεύματα
Μοσχονάς: “Μην υποτιμάτε τη νοημοσύνη των πολιτών της Παλικής”
Πολιτική
17/04/2014 | 16:21

Αγαπητό Kefaloniapress καταρχάς στην παραλία του Ληξουρίου δεν έπεσε άσφαλτο αλλά τσιμέντο  και καλό θα είναι όσοι μεταφέρουν πληροφορίες να τις μεταφέρουν σωστά!!! Επίσης ούτε λάδια ούτε άμμος  υπήρχαν για να τα πάρει η βροχή!

Πρέπει να σταματήσουν κάποιοι να υποτιμούν τη νοημοσύνη των πολιτών της Παλικής γιατί πραγματικά με την συμπεριφορά τους και με την μικροψυχία τους  πέραν από την προσωπική τους απαξίωση λειτουργούν επικίνδυνα για τον τόπο μας.

Όσον αφορά τους καταστηματάρχες γνωρίζουν πολύ καλά ότι η συγκεκριμένη δημοτική αρχή ήταν, είναι, και θα είναι  στο πλευρό τους αγωνιζόμενη για το καλύτερο! Μέσα από το γεγονός του σεισμού που κανείς μας δεν επέλεξε, αλλά κληθήκαμε δυστυχώς να το διαχειριστούμε, αποδείξαμε εμπράκτως, διεκδικώντας από ένα οικονομικά εξαθλιωμένο κράτος τα πάντα ακόμα και αυτά που για μερικούς φάνταζαν ως σενάρια επιστημονικής φαντασίας!

Και να μην ξεχνάμε ότι δυστυχώς ο σεισμός ανέδειξε την προχειρότητα με την οποία τα περισσότερα έργα είχα γίνει ακόμα και έργα που είχαν εκτελεστεί την τελευταία δεκαετία βλέπε λιμάνι Ληξουρίου ένα έργο που δεν λειτούργησε  σχεδόν καθόλου. Αλλά δυστυχώς κάποιοι άνθρωποι εγκλωβισμένοι στο  εγώ τους απαξιώνουν θεσμούς και ανθρώπους! Ο προεκλογικός αγώνας για το συνδυασμό μας θα είναι αντάξιος του επιπέδου και του δικού μας και του κεφαλλονίτικου λαού τον οποίο επί τριάμισι χρόνια εκπροσωπούμε.

Με τιμή

Αντιδήμαρχος Παλικής

Αλέξης Μοσχονάς 

mosxonas alexhs

eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer