Συνελήφθησαν συνολικά (432) άτομα, ενώ εξιχνιάστηκαν (103) υποθέσεις που αφορούσαν την εξιχνίαση κλοπών και διαρρήξεων, την κατοχή ναρκωτικών ουσιών καθώς και άλλων αδικημάτων.
Μηνιαία δραστηριότητα των αστυνομικών υπηρεσιών των Ιονίων Νησιών
Κοινωνία
06/09/2014 | 13:41

Με σκοπό την ενημέρωση των πολιτών, σχετικά με τα αποτελέσματα της αστυνομικής ανταπόκρισης, των υπηρεσιών της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Ιονίων Νήσων, για το χρονικό διάστημα του Αυγούστου 2014, δημοσιοποιούνται στοιχεία που αφορούν το σύνολο των συλλήψεων και εξιχνιάσεων σε Κέρκυρα, Ζάκυνθο, Κεφαλονιά και Λευκάδα καθώς και τις σημαντικότερες υποθέσεις που απασχόλησαν τις αστυνομικές υπηρεσίες.

Αναλυτικά:

1. Συνελήφθησαν συνολικά (432) άτομα, από τα οποία (224) στην Κέρκυρα, (70) στη Ζάκυνθο, (89) στην Κεφαλονιά και (49) στην Λευκάδα.

Από τις συλλήψεις αυτές οι (37) αφορούσαν την σύλληψη διαρρηκτών, (35) ακόμη για κατοχή και διακίνηση ναρκωτικών ουσιών, (101) συλλήψεις μη νόμιμων μεταναστών καθώς και (11) λαθροδιακινητών.

2. Εξιχνιάστηκαν συνολικά (103) υποθέσεις από τις οποίες ξεχωρίζουν:

• 1 υπόθεση απόπειρας ανθρωποκτονίας στη Ζάκυνθο
• 1 υπόθεση ληστείας
• 25 υποθέσεις ναρκωτικών
• 34 ακόμη υποθέσεις για παράνομη οπλοκατοχή, για διακίνηση λαθρομεταναστών, για χρέη στο δημόσιο και άλλα αδικήματα.

 

3. Κατά την διερεύνηση των υποθέσεων που απασχόλησαν τις Αστυνομικές Υπηρεσίες, κατασχέθηκαν διάφορα αντικείμενα από τα οποία ξεχωρίζουν:
Δενδρύλλια κάνναβης 51
Ακατέργαστη κάνναβη 1479 γραμμάρια
Μαχαίρια/ γκλοπ 4
Κυνηγετικά όπλα 7

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer