Ο πρόεδρος του Συλλόγου Σπύρος Μαζαράκης έκανε μια μικρή απολογιστική αναφορά στις τελευταίες δράσεις του Συλλόγου, που φέτος συμπληρώνει 39 χρόνια ζωής
Με μεγάλη επιτυχία η κοπή της πίτας του Πολιτιστικού Συλλόγου Πουλάτων
Κοινωνία
20/02/2017 | 11:15

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε χθες το πρωί η κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας του Πολιτιστικού Συλλόγου Πουλάτων “Ο Άγιος Παντελεήμων” με τη συμμετοχή, ιδιαίτερα της νεολαίας, να ξεπερνά τις προσδοκίες των διοργανωτών. Φυσικά η πίτα δεν ήταν τίποτα περισσότερο από μια αφορμή για αντάμωμα συγχωριανών και φίλων, ανταλλαγή ευχών και συζήτηση για θέματα που αφορούν στο χωριό μας.

Ο πρόεδρος του Συλλόγου κ. Σπύρος Μαζαράκης εκ μέρους του Διοικητικού Συμβουλίου, καλωσόρισε τους παρευρισκόμενους και τους ευχήθηκε καλή χρονιά με υγεία και προκοπή, ενώ στη συνέχεια έκανε μια μικρή απολογιστική αναφορά στις τελευταίες δράσεις του Συλλόγου, που φέτος συμπληρώνει 39 χρόνια ζωής. Τόνισε δε την ανάγκη στήριξης του Συλλόγου τόσο από παλαιά όσο και από νέα μέλη, ώστε να πραγματοποιήσει το στόχο του που δεν είναι άλλος από το να καταστεί φορέας ανάπτυξης και πολιτισμού για τα Πουλάτα.

Τόσο ο πρόεδρος, όσο και ο αντιπρόεδρος του Συλλόγου κ. Παντελής Καλαφάτης, αλλά και η Γενική Γραμματέας κυρία Μαρία Ζαχαράτου αναφέρθηκαν μεταξύ άλλων και στην απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου να στηριχθούν με κάθε τρόπο, ώστε να καταστούν θεσμός για τα πολιτιστικά δρώμενα των Πουλάτων και της ευρύτερης περιοχής, τόσο η Γιορτή Παλαιού Χωριού, όσο και το παραδοσιακό πανηγύρι την παραμονή της εορτής του πολιούχου μας Αγίου Παντελεήμονα.

Στην εκδήλωση που ολοκληρώθηκε τις πρώτες απογευματινές ώρες προσφέρθηκαν πλούσιοι μεζέδες που είχαν ετοιμάσει οι κυρίες του Συλλόγου και άφθονο κρασί από τα αμπέλια του χωριού μας.

Πηγή: poulatakefalonias.gr

 

eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer