Είμαστε όλοι σίγουρη ότι μέσα από το συνέδριο ο ΣΥΡΙΖΑ θα βγει πιο δυνατός και αποφασισμένος Ενιαίος- Δημοκρατικός-Ριζοσπαστικός.
Ματαράγκας: «Η κοινωνία ζητάει λύσεις από το συνέδριο του ΣΥΡΙΖΑ»
Πολιτική
12/07/2013 | 10:18

To κρίσιμο συνέδριο του ΣΥΡΙΖΑ άρχισε χθες Τετάρτη και θα ολοκληρωθεί την Κυριακή . Το συνέδριο διεξάγεται σε συνθήκες πίεσης για τους συνέδρους του ΣΥΡΙΖΑ. Πίεση όχι μόνο γιατί πρέπει σύντομα να ολοκληρώσουν τον ΣΥΡΙΖΑ σε ένα μεγάλο ενιαίο Ριζοσπαστικό και Δημοκρατικό κόμμα , όσο κυρίως γιατί η κρισιμότητα των ημερών και οι ανάγκες της κοινωνίας απαιτούν λύσεις εδώ και τώρα.
Τα αλλεπάλληλα μέτρα που εξαγγέλλονται και εφαρμόζονται από την κυβέρνηση και την τρόικα , συνεχώς αυξάνουν τα βάσανα των λαϊκών στρωμάτων. Απολύσεις, νέες φορολογίες, περιορισμοί  των Δημοκρατικών δικαιωμάτων κλπ δεν έχουν τέλος, μέσα σε μια οικονομία που σύμφωνα με τις μαρτυρίες ακόμη και του ΔΝΤ, καταρρέει.
Όμως αφήνουν παγερά αδιάφορους αυτά  τα βάσανα των λαϊκών τάξεων τους ιθύνοντες και το μόνο που τους ενδιαφέρει πραγματικά είναι πως θα προστατέψουν τις πενήντα γνωστές οικογένειες του μεγάλου πλούτου από την τσιμπίδα  των μέτρων που παίρνουν συνεχώς.
Μόνο μια κυβέρνηση με πυρήνα τον ανανεωμένο ΣΥΡΙΖΑ και τους συμμάχους του μπορεί να σταματήσει  την επερχόμενη καταστροφή της χώρας.
Που θα ακυρώσει τα μνημόνια μέσα σε μια νύκτα.
Που θα διαγράψει το απεχθές χρέος, θα διαπραγματευθεί με ρήτρα ανάπτυξης το υπόλοιπο και θα ξαναζωντανέψει την οικονομία με κοινωνική δικαιοσύνη.
Που θα δώσει το παράδειγμα στους λαούς του Νότου για μια κοινωνική και πολιτική συμμαχία για αλλαγή της Ευρώπης από τον κατήφορο.Για μια Ευρώπη Δημοκρατική και κοινωνικά δίκαιη.
Για μια Ευρώπη των Λαών.
Είμαστε όλοι σίγουρη ότι μέσα από το συνέδριο ο ΣΥΡΙΖΑ θα βγει πιο δυνατός και αποφασισμένος.
Ενιαίος- Δημοκρατικός-Ριζοσπαστικός.

Στέλιος Ματαράγκας- μέλος της ΝΕ ΣΥΡΙΖΑ Κεφαλονιάς.

eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer