Απευθύνομαι σε όλους σας και ζητώ την στήριξή σας γιατί πιστεύω ότι στο συνδυασμό του Αλέκου Καλαφάτη υπάρχει η δυναμική και εμπειρία.
Μαζί με Καλαφάτη ο Ηλίας Μινέτος
Πολιτική
15/04/2014 | 07:06

Το όραμα του Αλέκου Καλαφάτη για τη δημιουργία ενός αποκεντρωμένου ευρωπαϊκού δήμου με κοινωνική ευαισθησία και αυτοδιοίκηση κοντά στον πολίτη στα πλαίσια της “Ενωμένης Τετράπολης”, η προτροπή των συνυποψήφιων μου Νίκου Σκλάβου και Μάκη Φόρτε οι οποίοι υπήρξαν δάσκαλοί μου στα μαθητικά μου χρόνια, η πολυετής εμπειρία μου στον τουρισμό  που είναι η βαριά βιομηχανία του νησιού και της χώρας καθώς και η εμπειρία που απέκτησα από την μακροχρόνια παραμονή και εργασία μου ως Πολιτικός Μηχανικός σε ευρωπαϊκές πόλεις με ώθησαν να συμβάλλω και εγώ στην κοινή προσπάθεια ΝΑ ΞΗΜΕΡΩΣΕΙ ΜΙΑ ΝΕΑ ΜΕΡΑ ΣΤΟ ΝΗΣΙ ΜΑΣ.
Απευθύνομαι σε όλους σας και ζητώ την στήριξή σας γιατί πιστεύω ότι στο συνδυασμό του Αλέκου Καλαφάτη υπάρχει η δυναμική, η εμπειρία, η γνώση, η ηθική, ο πολιτικός πλουραλισμός και πολιτισμός. Αν και υπάρχουν διαφορετικές πολιτικές αφετηρίες για τον καθένα μας, υπάρχει ένα κοινό όραμα: η δημιουργία ενός αποκεντρωμένου ευρωπαϊκού δήμου με έργα υποδομής που θα βοηθήσουν την τοπική κοινωνία και την ανάπτυξη του τουρισμού.
Πρέπει να πιστέψουμε σε μία καλύτερη Κεφαλονιά. Χρειάζεται να πάρουμε μόνο την απόφαση:
·         Την απόφαση να αλλάξουμε επιτέλους και να μην χάσουμε άλλο χρόνο και ευρωπαϊκά κονδύλια.
·         Την απόφαση να μπούμε μπροστά όλοι εμείς οι απλοί πολίτες και να αλλάξουμε το νησί μας.
·         Την απόφαση να είμαστε όλοι μαζί κυρίαρχοι στον τόπο μας.
Αυτή την απόφαση πρέπει να την πάρουμε τώρα, ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑ.

ΒΛΑΧΑΤΑ ΛΕΙΒΑΘΟΥΣ,  14-04-2014
ΗΛΙΑΣ ΜΙΝΕΤΟΣ
ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΜΗΧΑΝΙΚΟΣ  MSc & DIC Imperial College London
Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος με τον Αλέκο Καλαφάτη – “Ενωμένη Τετράπολη”

kalafaths-limanaki (16)

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia