Ο πλειοδότης των 102.000 ευρώ υπέγραψε υπεύθυνη δήλωση αποδοχής των όρων της διακήρυξης και αυτό που αναμένεται τώρα είναι να ολοκληρωθούν οι προβλεπόμενες διαδικασίες
Μίσθωμα 102.000 ευρώ για καντίνα 10 τ.μ. στη Ζάκυνθο
Κοινωνία
14/07/2015 | 19:39

Στο ποσό των 102.000 ευρώ ανήλθε σε δημοπρασία του Δήμου Ζακυνθίων το μίσθωμα για μια καντίνα δέκα τετραγωνικών μέτρων, στην περιοχή του Πόρτο Βρώμη.

Στο πρώτο διαγωνισμό που είχε γίνει για το συγκεκριμένο πόστο, ο ίδιος ιδιώτης είχε πλειοδοτήσει προσφέροντας 49.000 Ευρώ, αλλά όταν εκλήθη από τις αρμόδιες υπηρεσίες του Δήμου, ώστε να υπογράψει την σύμβαση του, δεν προσήλθε και σε αντίθεση με τα μέχρι τότε γεγονότα, απέστειλε εξώδικο στο οποίο δήλωνε ότι παρασύρθηκε κατά το διαγωνισμό ανεβάζοντας το ύψος της προσφοράς του και ότι δεν μπορεί να αντεπεξέλθει οικονομικά σε ένα τέτοιο μίσθωμα, χαρακτηρίζοντας τον διαγωνισμό παράνομο.

Μετά από αρκετές συνεδριάσεις της οικονομικής επιτροπής και του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Ζακύνθου, ο νέος διαγωνισμός έγινε τελικά χθες, όπου για την συγκεκριμένο πόστο προσήλθαν ακόμη δύο ενδιαφερόμενοι, η δε επόμενη προσφερόμενη τιμή, μετά το αστρονομικό ποσό των 102.000 ευρώ, ήταν μόλις 15.000 ευρώ.

Ο πλειοδότης των 102.000 ευρώ υπέγραψε υπεύθυνη δήλωση αποδοχής των όρων της διακήρυξης και αυτό που αναμένεται τώρα είναι να ολοκληρωθούν οι προβλεπόμενες διαδικασίες, να εξασφαλιστούν οι απαιτούμενες εγκρίσεις και να υπογραφεί τελικά το συμφωνητικό με το Δήμο.

Τέλος να αναφέρουμε ότι το λιμανάκι του Πόρτο Βρώμη είναι το πέρασμα από την στεριά προς το λεγόμενο Ναυάγιο της Ζακύνθου, από αυτό το σημείο φεύγουν τα πλοιάρια με προορισμό το ομορφότερο αξιοθέατο του νησιού.

Οι τουρίστες που επισκέπτονται καθημερινά το λιμανάκι του Πόρτο Βρώμη, είναι εκατοντάδες και οι εντάσεις μεταξύ των ιδιοκτητών των πλοιαρίων απασχολούν καθημερινά το Λιμεναρχείο, που παίζει το ρόλο «πυροσβέστη» στην περιοχή.

 

eKefalonia
eKefalonia
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer