Σας καλούμε να συμμετέχετε σ’ ένα εποικοδομητικό διάλογο με τις εισηγήσεις σας , τις θέσεις σας και τις προτάσεις σας με σκοπό τη χάραξη μιας πορείας ανατροπής και ελπίδας
“Μέτωπο για την έξοδο από την κρίση”
Πολιτική
09/07/2013 | 21:19

Ένα χρόνο μετά τις διπλές βουλευτικές εκλογές του 2012, η κρίση βαθαίνει, η ανεργία, η φτώχεια αλλά και το χρέος διογκώνονται, οι ανισότητες διευρύνονται, τα εισοδήματα συρρικνώνονται, η δημόσια περιουσία εκποιείται   και διαλύεται ότι έχει απομείνει από τον κοινωνικό και παραγωγικό ιστό της χώρας. Δημοκρατικοί και συμμετοχικοί  θεσμοί αντικαθίστανται ολοένα και περισσότερο από μια αυταρχική διακυβέρνηση. Η συγκυβέρνηση, πρόθυμος εκτελεστής της πολιτικής των μνημονίων και  των πιστωτών, υποθηκεύει το μέλλον της χώρας .

Η  συμπαράταξη  προοδευτικών, σοσιαλιστικών, οικολογικών και αριστερών δυνάμεων αποτελεί προϋπόθεση για τη δημιουργία ενός  κοινωνικού μετώπου  με   κυβερνητική προοπτική για  εθνική ανεξαρτησία, εμβάθυνση της δημοκρατίας και εφαρμογή μιας προοδευτικής πολιτικής βιώσιμης ανάπτυξης και κοινωνικής συνοχής.

Για τους παραπάνω λόγους , την Παρασκευή 19 Ιουλίου , στο ξενοδοχείο Τιτάνια , από 15:00 εως 19:00 διοργανώνεται ανοικτή πολιτική εκδήλωση με θέμα :

ΜΕΤΩΠΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΞΟΔΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΡΙΣΗ :

ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ, ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ , ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΗ  ΠΡΟΟΠΤΙΚΗ

Σας καλούμε να συμμετέχετε σ’ ένα εποικοδομητικό διάλογο με  τις εισηγήσεις σας , τις θέσεις  σας και τις προτάσεις  σας  με σκοπό τη χάραξη  μιας πορείας  ανατροπής και ελπίδας.

Ομάδα Πρωτοβουλίας για τη  Συμπαράταξη Προοδευτικών, Σοσιαλιστικών , Οικολογικών και Αριστερών Δυνάμεων

Για την Ομάδα  Πρωτοβουλίας

Αργείτης  Γιώργος  – Καθηγητής Πανεπιστήμιου Αθηνών, Παρατηρητήριο Οικονομικών και κοινωνικών Εξελίξεων (ΙΝΕ-ΓΣΕΕ)

Δαρδανός   Γιώργος  – Εκδότης

Δουζίνα  Ρέα  – Δικηγόρος

Κανάκης  Νικήτας  – Πρώην Πρόεδρος των Γιατρών του Κόσμου

Μίχος  Λάμπρος – Δικηγόρος, Πρώην Βουλευτής, Πρώην Δήμαρχος

Μπαγιώργος  Στέφανος  – Λογιστής

Χρυσόγονος  Κώστας – Καθηγητής Αριστοτέλειου Πανεπιστήμιου Θεσσαλονίκης

eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer