Οι παραγγελίες παρατείνονται μέχρι το βράδυ του Σαββάτου
Μέλι και όσπρια από το Κίνημα χωρίς Μεσάζοντες
Κοινωνία
10/02/2017 | 17:19

Η εθελοντική ομάδα δράσης Κεφαλονιάς «Χωρίς Μεσάζοντες» θα δώσει το επόμενο Σάββατο 18-2  μέλι και όσπρια στις ίδιες πάντα τιμές 10 ευρώ το κιλό το μέλι (ντόπιο θυμαρίσιο),  2.5 ευρώ το κιλό όλα τα όσπρια τα οποία είναι φασόλια γίγαντες, μέτρια φασόλια, φακές και ρεβίθια.

Τα όσπρια είναι όλα φετινής σοδιάς, είναι από την περιοχή της πεδιάδας του Αχέροντα στην Ήπειρο και θα διατεθούν σε 2κιλες και 4κιλες συσκευασίες.

Οι παραγγελίες παρατείνονται  μέχρι το βράδυ του Σαββάτου 11-2-17  για τα φασόλια (μέτρια) τις φακές και το μέλι για τα υπόλοιπα δεν δεχόμαστε πλέον παραγγελίες γιατί έχουν ήδη εξαντληθεί και θα δοθούν σε περιορισμένη ποσότητα.

Όσοι ενδιαφέρονται να τα προμηθευτούν μπορούν να συμπληρώσουν την παρακάτω φόρμα στην οποία θα συμπληρώσουν μόνο τα κιλά με αριθμητικό νούμερο στο πλαίσιο του κάθε προϊόντος και θα ειδοποιηθούν μέσω sms για τη μέρα και ώρα παράδοσης των προϊόντων.

https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSfngC3GW1O38CnEjTnxT6bVYc5QHP1WL8ArXE6_TECjjHJmpw/viewform?usp=send_form

Επίσης παραγγελίες θα γίνονται δεκτές μέσω μηνύματος  στο κινητό 6945906637 όπου θα αναφέρονται τα κιλά στα προϊόντα και το ονοματεπώνυμό σας.

ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΔΡΑΣΗΣ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ

eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer