Το Κερκυραϊκό κοινό καταχειροκρότησε τους ερασιτέχνες ηθοποιούς και τους συντελεστές της παράστασης
“Μάγεψαν” οι “Εκκλησιάζουσες” στην Κέρκυρα
Κινηματογράφος
18/07/2013 | 14:36

H Kεντρική Σκηνή του Δήμου Κεφαλλονιάς παρουσίασε την Παρασκευή12 Ιουλίου 2013, σε συνδιοργάνωση με την Περιφερειακή Ενότητα Κεφαλλονιάς – Ιθάκης της Περιφέρειας Ιονίων Νήσων και σε παραγωγή της Κοινωφελούς Επιχείρησης του Δήμου Κεφαλλονιάς, την Κωμωδία του Αριστοφάνη ΕΚΚΛΗΣΙΑΖΟΥΣΕΣ, σε σκηνοθεσία Πάνου Βαρδάκου και μουσική Κώστα Χαριτάτου, στην Κέρκυρα, στο υπαίθριο θέατρο ΜΟΝ ΡΕΠΟ «Ρένα Βλαχοπούλου», υπό την αιγίδα του ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. Κέρκυρας.

Το Κερκυραϊκό κοινό καταχειροκρότησε τους ερασιτέχνες ηθοποιούς και τους συντελεστές της παράστασης, απέσπασαν διθυραμβικά σχόλια  με παρατεταμένα χειροκροτήματα αλλά και με προσωπικά σχόλια στο τέλος της παράστασης. Από νωρίς το υπαίθριο θέατρο γέμισε από κόσμο. Επώνυμοι και ανώνυμοι θεατές πήραν θέση στις κερκίδες του Αμφιθεάτρου ενημερωμένοι από την άψογη διαφήμιση που είχε κάνει το ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. Κέρκυρας.

ekklhsiazoyses-kerykra3

Μεταξύ των θεατών ήταν ο Περιφερειάρχης Π.Ι.Ν. κος Σπύρος Σπύρου, ο Α/περιφερειάρχης Κέρκυρας κος Χρήστος Σκούρτης, ο Α/περιφερειάρχης Κεφαλλονιάς – Ιθάκης Σωτήρης Κουρής, η  Α/περιφερειάρχης Αγροτικής πολιτικής κ. Μαρία Κατεβάτη, ο περιφερειακός σύμβουλος κος Γιώργος Καλούδης, η περιφερειακή  σύμβουλος κ. Αλίκη Λούβρου, η περιφερειακή  σύμβουλος κ. Ανδρομάχη Δαγκλή, η γενική δ/ντρια οικονομικών της Περιφέρειας κ. Αγγελική Μαργαρίτη, η γενική δ/ντρια υγείας Κική Παυλοπούλου, και ο Πρόεδρος της Κ.Ε.ΔΗ.ΚΕ. κος Άγγελος Κωνσταντάκης, ο οποίος συνόδευσε την αποστολή σε όλο το ταξίδι. Επίσης την παράσταση παρακολούθησαν πολλοί άνθρωποι του θεάτρου και τα στελέχη του ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. Κέρκυρας.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer