Είχε πρόγραμμα κρουαζιέρας σε πολλούς προορισμούς στον κόσμο, συμπεριλαμβανομένης της Ελλάδας, με στάσεις σε Κεφαλονιά και άλλα νησιά
«Λουκέτο» στον «All Leisure Group» με πρόγραμμα και στην Κεφαλονιά
Τουρισμός
04/01/2017 | 19:21

Έπαυσε τη λειτουργία του ο βρετανικός όμιλος All Leisure Group, ο οποίος αποτελούνταν από 2 εταιρίες κρουαζιέρας, τις Voyages of Discovery και Swan Hellenic, η δεύτερων εκ των οποίων διέθετε προγράμματα σε ελληνικούς προορισμούς.

Ο όμιλος κλείνει τινάζοντας στον αέρα 7.000 κρατήσεις διακοπών για το καλοκαίρι ενώ η Υπηρεσία Πολιτικής Αεροπορίας πρόκειται να αναλάβει τον επαναπατρισμό 400 πελατών από το εξωτερικό.

Η Swan Hellenic είχε πρόγραμμα κρουαζιέρας σε πολλούς προορισμούς στον κόσμο, συμπεριλαμβανομένης της Ελλάδας, με στάσεις σε Αθήνα, Ναύπλιο, Μήλο, Άγιο Νικόλαο, Ρόδο, Σύμη, Κεφαλονιά, Κέρκυρα και άλλα νησιά.

Ο όμιλος, με πρόεδρο τον Roger Allard, είχε κέρδη προ φόρων ύψους 200.000 λιρών το 12μηνο που έληξε στις 21 Οκτωβρίου του 2015, με απώλειες 7,2 εκατ. λιρών το προηγούμενο έτος. Όταν  η εταιρία είχε ανακοινώσει τα οικονομικά αποτελέσματα τον περασμένο Φεβρουάριο, δήλωσε ότι σκόπευε σε επικερδή ανάπτυξη.

Ωστόσο το 2016 ήταν δύσκολη χρονιά για την εταιρία, με 40 απολύσεις το Φεβρουάριο.

Οι εικασίες για το μέλλον του ομίλου πήραν φωτιά όταν έγινε γνωστό ότι οι κρατήσεις στα brand της Travelsphere και Just You μεταβιβάστηκαν στις 30 Δεκεμβρίου στην ATOL της G Adventures.

Επιπλέον, όπως μεταδίδει το ttg, o όμιλος εκποίησε το brand Hebridean Island Cruises 3 ή 4 εβδομάδες πριν.

Πηγή: tornosnews.gr

eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer