Το σωματείο ¨ΕΥΓΕΡΟΣ¨ σε απλό, αλλά ζεστό κλίμα μεταξύ γονέων και παιδιών ολοκλήρωσε την αθλητική χρονιά με παρουσίαση των βασικών χτυπημάτων tennis από όλα τα παιδικά τμήματα.
Λήξη Αθλητικής χρονιάς από τον «Εύγερο»
Αθλητισμός
16/06/2014 | 11:16

Το σωματείο ¨ΕΥΓΕΡΟΣ¨ σε απλό, αλλά ζεστό κλίμα μεταξύ γονέων και παιδιών ολοκλήρωσε την αθλητική χρονιά με παρουσίαση των βασικών χτυπημάτων tennis από όλα τα παιδικά τμήματα.
Προπονήτριες ήταν οι καθ. Φυσικής Αγωγής Μαραβέγια Σοφία και Γασπαρινάτου
Αλεξάνδρα και την εκφώνηση της παρουσίασης έκανε η εκπαιδευτικός Τασιούλη Γεωργία
την οποία ευχαριστούμε θερμά.
Όλα τα παιδιά πήραν αναμνηστικά για την παρακολούθηση του αθλητικού προγράμματος με την ευγενική χορηγία της κ. Άννας Ματσούκη ( Ionian Island Holidays).
Ευχαριστούμε θερμά:
-Την Κ.Ε.ΔΗ.ΚΕ. και τον Πρόεδρό της Άγγελο Κωνσταντάκη για την παραχώρηση των γηπέδων και την τεχνική υποστήριξη της εκδήλωσης.
-Τον κ. Καλογηράτο Τάσο για τις υπηρεσίες στο σωματείο μας.
-Το κατάστημα ¨Σταμούλης¨ για τα μπλουζάκια της παιδικής ομάδας Ποδοσφαίρου.
-Την Ε.Π.Σ.Κ.Ι για την παραχώρηση του γηπέδου Φαρακλάτων για τις προπονήσεις της παιδικής ομάδας.
Τα τμήματα Τέννις και Ποδοσφαίρου για παιδιά θα συνεχιστούν το Σεπτέμβρη ενώ οι ενήλικες μπορούν να αθλούνται και το Καλοκαίρι.
Το Δ.Σ., τα μέλη, οι αθλητές και οι προπονητές της ΕΥΓΕΡΟΥ ως ελάχιστο φόρο τιμής στην πολυαγαπημένη μας Άννα Πολλάτου και σεβασμό στην οικογένειά της προσκαλούν τη νέα χρονιά τα παιδιά του Ορφανοτροφείου Αργοστολίου να αθληθούν δωρεάν στα τμήματά μας, με την ευχή η μνήμη της να δίνει δυναμική ώθηση στα παιδιά της Κεφαλονιάς να ασχολούνται με τον Αθλητισμό.

Με εκτίμηση
Το Δ.Σ. ΕΥΓΕΡΟΥ

eugeros_tennis2 eugeros_tennis3 eugeros_tennis4 eugeros_tennis5 eugeros_tennis6 eugeros_tennis7 eugeros_tennis8 eugeros_tennis9 eugeros_tennis10 eugeros_tennis11 eugeros_tennis12 eugeros_tennis14 eugeros_tennis15 eugeros_tennis16 eugeros_tennis17 eugeros_tennis18 eugeros_tennis19 eugeros_tennis20 eugeros_tennis21 eugeros_tennis23 eugeros_tennis24

eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer