Η πετυχημένη συγγραφέας βρέθηκε στο νησί μας για να παρουσιάσει το νέο της βιβλίο και μίλησε αποκλειστικά στον ionian galaxy 90, 8
Λένα Μαντά: “Δούλευα και έκανα παράλληλα χημειοθεραπείες…”
Κοινωνία
12/07/2013 | 22:32

Η πετυχημένη συγγραφέας Λένα Μαντά βρέθηκε στο νησί μας για να παρουσιάσει το νέο της βιβλίο “Με λένε… Ντάτα” και μίλησε αποκλειστικά στον ionian galaxy 90, 8 και τη Γιάννα Κουλουμπή, την Πέμπτη, 11/07/2013.

Σε μια συζήτηση που κράτησε σχεδόν μία ώρα, η κα Μαντά μίλησε για τα έργα της, τα δύσκολα χρόνια πριν έρθει η επιτυχία, την αγάπη του κόσμου και το πρόσφατο πρόβλημα με την υγεία της.

Η συγγραφέας που μετρά πάνω από 1,5 εκατ. αναγνώστες έκανε αναφορά στο νέο της έργο, περιγράφοντας τη κεντρική ηρωίδα, ενώ μίλησε και για το πως δουλεύει γενικά τα βιβλία της και πόσο χρόνο χρειάζεται για αυτό. Επίσης, μίλησε για παλαιότερα έργα της και τη σχέση της με τον εκδοτικό οίκο “Ψυχογιός”, που την στηρίζει και την εμπιστεύεται απόλυτα.

manta-stamatelatou

Αναφορά έκανε επίσης και στην αγάπη του κόσμου, ειδικά τα τελευταία χρόνια, που της δείχνει με πολλούς τρόπους το πόσο πολύ εκτιμά τη δουλειά της. Δεν δίστασε να σχολιάσει και το θέμα της υγείας της, όταν ρωτήθηκε, λέγοντας χαρακτηριστικά “χάρηκα όταν έμαθα ότι αυτό που έχω είναι ιάσιμο. Δεν κατάλαβα πως το ξεπέρασα γιατί δούλευα και έκανα παράλληλα χημειοθεραπείες, ενώ η αγάπη του κόσμου μου έδωσε απίστευτη δύναμη”.

 

eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer