Μετά τις επιτυχημένες εκθέσεις που διοργάνωσε στη villa ΡΟΔΟΠΗ στο Αργοστόλι ο Κώστας Ευαγγελάτος θα συντονίσει τις καλλιτεχνικές και λογοτεχνικές του δράσεις στην Αθήνα.
Κώστας Ευαγγελάτος: Νέα εικαστική περίοδος φθινόπωρο 2014
Πολιτισμός
03/10/2014 | 10:22

Μετά τις επιτυχημένες  εκθέσεις που διοργάνωσε στη Σύγχρονη Πινακοθήκη villa ΡΟΔΟΠΗ στο Αργοστόλι της Κεφαλονιάς ο ζωγράφος, performer, λογοτέχνης, θεωρητικός της τέχνης Κώστας Ευαγγελάτος θα συντονίσει τις καλλιτεχνικές και λογοτεχνικές του δράσεις στην Αθήνα.

Από τις 10-19 Οκτώβρη 2014, θα συμμετέχει στην 8η μεγάλη έκθεση «Άνθρωποι, Χρώµα +  Σίδερο», μέσα στη Ναυπηγοεπισκευαστική Ζώνη Περάματος.

Επίσης στις 14 Οκτώβρη, ώρα 8μμ, θα παρουσιαστεί στη Στοά του Βιβλίου, το βιβλίο του Γεράσιμου Α. Ρηγάτου “Βαδίζοντας προς την τρέλα” που έχει εξώφυλλο και εικονογράφηση με έργα του.

Αρχές Νοέμβρη (1-16) θα γίνει αναδρομική έκθεση έργων και ντοκουμέντων από τα εικαστικά και ποιητικά του δρώμενα, με τίτλο: ΚΩΣΤΑΣ ΕΥΑΓΓΕΛΑΤΟΣ, 35 ΧΡΟΝΙΑ PERFORMANCE, στον Πολυχώρο Πολιτισμού ” ARTVILLE”, Ιάσονος 5 στη Γλυφάδα.

Η έκθεση διοργανώνεται από τον Πολιτιστικό Οργανισμό ARTINA.

Εισαγωγικό κείμενο έχει γράψει ο ιστορικός τέχνης Λεόντιος Πετμεζάς.

Παράλληλα θα γίνουν διαλέξεις, προβολές και παρουσίαση της νέας ποιητικής του συλλογής ” Πολύσμιγος Αίνος”, που κυκλοφόρησε από τις εκδόσεις ” Συλλογές”, Αθήνα 2014.

Από 28 Νοεμβρίου 2014 έως τις 3 Ιαν. 2015 θα παρουσιάζονται τα “Art weekends” στο ART STUDIO EST, Πρατίνου 87 και Αντήνορος, με εικαστικά έργα και εκδόσεις τέχνης στην ελληνική, αγγλική και γαλλική γλώσσα. Παράλληλα, ως μέλος του ΕΕΤΕ και της Εταιρίας Ελλήνων Λογοτεχνών  θα λάβει μέρος σε ποικίλες εκδηλώσεις τέχνης και λόγου.

 

Πληροφορίες: 210 72942596944621286

 

http://youtu.be/t6fZw6NqJts

 

www.gisi.gr/evangelatos

www.cevangelatos.blogspot.com

COSTAS NEW EDITION (2)

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer