ΟΥΔΕΠΟΤΕ οι εκπρόσωποι των Τοπικών Κοινοτήτων είχαν ενημερώσει ότι διαφωνούν με την πορεία μας.
Μάρκος: Μας αιφνινίασαν οι αποχωρήσεις από την «Νεα Εποχή» αλλά δεν μας ανησυχούν
Πολιτική
01/08/2013 | 18:44

Οι πρόσφατες δηλώσεις αποχώρησης  δύο εκπροσώπων  ΤΚ από την ΔΕ Λειβαθούς,  που εκλέχτηκαν με την Δημοτική παράταξη της ΝΕΑΣ ΕΠΟΧΗΣ, μας αιφνιδιάζουν αλλά δεν μας ανησυχούν.
Κατ αρχάς είναι θεμιτό, αν κάποιος  αντιλαμβάνεται πως ανέβηκε σε λάθος τραίνο ή βαγόνι, να κατέβει αξιοπρεπώς  και χωρίς  «τζιριτζάτζουλες», που λέει ο λαός μας. Στην περίπτωσή μας βέβαια υπήρχε- κατά σύμπτωση – άλλο τραίνο στην στάση.
Δεν θα αναφερόμαστε καθόλου στο θέμα ,αν δεν ήταν οι αιτιολογίες εκείνες , που μας ενοχλούν.
ΟΥΔΕΠΟΤΕ- με κεφαλαία- οι προαναφερθέντες εκπρόσωποι των Τοπικών Κοινοτήτων είχαν ενημερώσει με οποιονδήποτε τρόπο  τον επί κεφαλής  ή κάποιο μέλος της παράταξης, ότι διαφωνούν με την πορεία μας, ή ότι δεν φροντίζουμε για τα προβλήματα της περιοχής,  που εκπροσωπούν και ότι αναγκάζονται  να αποχωρήσουν.  Συνηθίζεται, πριν φθάσει κάποιος σε αποχώρηση , να υπάρχει αμφίδρομη ενημέρωση ,  να έχουν εξηγηθεί οι λόγοι, να εντοπίζονται αδιέξοδα.
Εδώ προτιμήθηκε η  ατομική, εξάμηνη  αυθυποβολή, ενώ η ταυτόχρονη ένταξη σε άλλη παράταξη , δυναμώνει τα ερωτηματικά.
Σε κάθε περίπτωση απαιτείται σεβασμός σε πρόσωπα και αρχές, ιδίως όταν πρόκειται, όπως αναφέρουν,  για μακροχρόνιες  συνεργασίες.
Την εκτίμησή τους , ότι την συσσωρευμένη ενέργεια ,που διαθέτουν  για προσφορά στον τόπο, μπορούν να την αξιοποιήσουν καλύτερα  μέσα από   άλλη δημοτική παράταξη , ώστε να «πέσει»  ο Παρίσης  ευκολότερα, την αφήνουμε να δικαιωθεί από τις εξελίξεις.
Τέλος,  ευχαριστούμε τους πρώην  συνεργάτες μας , για ό,τι προσέφεραν μέχρι σήμερα στην παράταξη της ΝΕΑΣ ΕΠΟΧΗΣ.

eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer