«Η κυβέρνηση της Αριστεράς πρέπει να συνεχίσει το έργο της και να αποφευχθεί η πτώση της από οικείες δυνάμεις», δήλωσε ο υφυπουργός Αθλητισμού
Κοντονής: “Να αποφευχθεί η πτώση της κυβέρνησης από οικείες δυνάμεις”
Πολιτική
14/07/2015 | 20:02

«Η κυβέρνηση της Αριστεράς πρέπει να συνεχίσει το έργο της και να αποφευχθεί η πτώση της από οικείες δυνάμεις», δήλωσε μιλώντας στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ο υφυπουργός Αθλητισμού και πρόσθεσε ότι «τα σχέδια της ολιγαρχίας και των πολιτικών της εκπροσώπων για την αριστερή παρένθεση πρέπει να ακυρωθούν».

Για τις διαπραγματεύσεις της κυβέρνησης με τους εταίρους, ο κ. Κοντονής επεσήμανε ότι «η Αριστερά δεν έχει ανάγκη από ηρωικές ήττες, αλλά από νίκες, ακόμη και αν συνδυάζονται με επιμέρους τακτικές υποχωρήσεις».

Σε ό,τι αφορά το δημοψήφισμα ο υφυπουργός δήλωσε ότι «ο ελληνικός λαός με βάση το μεγαλειώδες αποτέλεσμα του δημοψηφίσματος την προηγούμενη Κυριακή έστειλε ένα σαφές μήνυμα, η κυβέρνηση της Αριστεράς να δώσει τη μάχη της επαναδιαπραγμάτευσης, με στόχο να επιτευχθούν καλύτεροι όροι στην υπό διαμόρφωση συμφωνία και να παραμείνει η χώρα στο ευρώ, κάτι που πέτυχε».

«Όλα αυτά επετεύχθησαν παρά τα απαράδεκτα σχέδια που εκπορεύονταν από ακραίους συντηρητικούς κύκλους της Ευρώπης που είχαν στόχο η χώρα να βρεθεί εκτός Ευρωζώνης», ανέφερε ο κ. Κοντονής και τόνισε «τη δυσκολία που αποπνέει η συμφωνία».

Καταλήγοντας, εξήγησε ότι «χρέος τώρα της κυβέρνησης είναι να ανακουφίσει τους φτωχούς, τους ελεύθερους επαγγελματίες και τους μικρομεσαίους, εφαρμόζοντας το πρόγραμμά της για την πάταξη της διαφθοράς, της διαπλοκής και τη δίκαιη κατανομή των φορολογικών βαρών».

eKefalonia
eKefalonia
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer