Πραγματοποιήθηκε στο Υπουργείο Υποδομών κοινή σύσκεψη του Δήμου και της Περιφέρειας με το Υπουργείο, προκειμένου να εξεταστεί η πορεία των έργων που αφορούν στην αποκατάσταση των ζημιών από τους σεισμούς που έλαβαν χώρα τον Γενάρη του 2014.
Κοινή σύσκεψη Δήμου-Περιφέρειας στο ΥΠΟΜΕΔΙ για τα έργα στην Κεφαλονιά
Κοινωνία
27/01/2016 | 15:50

Πραγματοποιήθηκε χθες στο Υπουργείο Υποδομών κοινή σύσκεψη του Δήμου και της Περιφέρειας με το Υπουργείο, προκειμένου να εξεταστεί η πορεία των έργων που αφορούν στην αποκατάσταση των ζημιών από τους σεισμούς που έλαβαν χώρα τον Γενάρη του 2014.

Η σύσκεψη έγινε υπό την αιγίδα του Γ.Γ Υποδομών κ. Γιώργου Δέδε ενώ, από πλευράς Κεφαλονιάς συμμετείχαν ο Αντιπεριφερειάρχης Παναγής Δρακουλόγκωνας, ο Δήμαρχος Αλέξανδρος Παρίσης, ο Αναπληρωτής Δήμαρχος Διονύσης Λυκούδης, ο ειδικός συνεργάτης του Δημάρχου για τεχνικά θέματα Δημήτρης Μεσσάρης και ο δημοτικός σύμβουλος Βασίλης Ρουχωτάς.

Ο Δήμος & η Περιφέρεια έθεσαν στην ηγεσία του Υπουργείου όλα τα ζητήματα που αφορούν στις καθυστερήσεις των έργων της αποκατάστασης καθώς επίσης και των έργων που απαιτούνται να υλοποιηθούν αλλά δεν υπάρχουν στο εν εξελίξει πρόγραμμα.

Στην συνάντηση, εκτός των άλλων, αποφασίστηκε η παρουσία του Γ.Γ. ΥΠΟΜΕΔΙ κ. Γ. Δέδε σε δημοτικό συμβούλιο που θα πραγματοποιηθεί στην Κεφαλονιά μέχρι το τέλος Φεβρουαρίου προκειμένου να υπάρξει λεπτομερής ενημέρωση της τοπικής κοινωνίας για την πορεία του προγράμματος.

 

eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer