Τα μέλη της Ένωσης Βενζινοπωλών Θεσσαλονίκης (ΕΝ.ΒΕ.Θ) και οι Έμποροι πετρελαίου θέρμανσης με δελτίο τύπου ανακοίνωσαν την συμμετοχή τους στην γενική απεργία της Πέμπτης.
Κινητοποιήσεις και από τους Βενζινοπώλες
Κοινωνία
02/02/2016 | 14:25

Τα μέλη της Ένωσης Βενζινοπωλών Θεσσαλονίκης (ΕΝ.ΒΕ.Θ) και οι Έμποροι πετρελαίου θέρμανσης με δελτίο τύπου ανακοίνωσαν την συμμετοχή τους στην γενική απεργία της Πέμπτης, αναλυτικά:

Το ΔΣ της Ένωσης Βενζινοπωλών Θεσσαλονίκης «ο Αγιος Χριστόφορος» και το ΔΣ του σωματείου μεταπωλητών και εμπόρων πετρελαίου θέρμανσης Θεσσαλονίκης «ο Άγιος Δημήτριος» αποφασίσαμε από κοινού να πραγματοποιήσουμε συγκέντρωση διαμαρτυρίας είτε με τα βυτιακα σας είτε πεζοί ,την Πέμπτη 4 Φεβρουάριου 2016 και ωρα 09:30 πμ. στην περιφέρεια κεντρικής Μακεδονίας ( πρώην νομαρχία) .

Συνάδερφοι πρέπει ολοι μαζί να δείξουμε την αντίθεση μας και να μετέχουμε στη συγκέντρωση ως ένδειξη διαμαρτυρίας για το ασφαλιστικό , διότι είναι φανερό πως δεν πρόκειται για μια ασφαλιστική μεταρρύθμιση στον επαγγελματικό κόσμο, η οποία θα λύνει το ασφαλιστικο και τη βιωσιμότητα του αλλά με την τυχόν εφαρμογή της επιδιώκει την επαγγελματική και οικονομική εξόντωση και εξαθλίωση των ενεργών επαγγελματικά πολιτών . ολοι εμείς λοιπόν αδυνατούμε να ανταποκριθούμε στις σημερινές ήδη βεβαρημένες ασφαλιστικές εισφορές ποσο μάλλον στο νεο προτεινόμενο ασφαλιστικο. καλούμε λοιπόν την κυβέρνηση να αποσύρει άμεσα το προσχέδιο της ασφαλιστικής μεταρρύθμισης .

Ο Προέδρος του Αγίου Χριστοφόρου Ο Πρόεδρος του Αγίου Δημητρίου

Μελίδης Σπύρος Αγάντας Ιωάννης

eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer