Η Κ.Ε.ΔΗ.ΚΕ, σκάλισε το χρονοντούλαπο του Καρναβαλιού για να ξυπνήσει αναμνήσεις χαράς, σάτιρας και δημιουργίας σε όλους μας.
Κεφαλλονίτικο Καρναβάλι: Ταξίδι στο χρόνο μέσα από τις αφίσες του..
Πολιτισμός
16/02/2016 | 17:14

Η Κ.Ε.ΔΗ.ΚΕ, σκάλισε το χρονοντούλαπο του Καρναβαλιού για να ξυπνήσει αναμνήσεις χαράς, σάτιρας και δημιουργίας σε όλους μας.
Αν οι δυσκολίες της καθημερινότητας σας έχουν κρύψει το χαμόγελο, δε μπορεί, κάποιο παλιό Καρναβάλι θα σας θυμίζει στιγμές ανεμελιάς και νεανικής χαράς για να κάνετε ‘’επανεκκίνηση’’!

Δηλώστε συμμετοχή μαζί με τα παιδιά σας στο συναρπαστικό ‘’Παιχνίδι του Κρυμμένου Θησαυρού’’ και στις Μεγάλες Καρναβαλικές Παρελάσεις με μασκαράτες και άρματα!
Πληροφορίες: στα γραφεία της Κ.Ε.ΔΗ.ΚΕ. στην πλαϊνή είσοδο του Θεάτρου Κέφαλος και στα τηλ. 26710.25600, e-mail: argostolitheatre@yahoo.gr.

karnavali_afises karnavali_afises (2) karnavali_afises (3) karnavali_afises (4) karnavali_afises (5) karnavali_afises (6) karnavali_afises (7) karnavali_afises (8) karnavali_afises (9) karnavali_afises (10) karnavali_afises (11) karnavali_afises (12) karnavali_afises (13) karnavali_afises (14) karnavali_afises (15) karnavali_afises (16) karnavali_afises (17) karnavali_afises (18) karnavali_afises (19) karnavali_afises (20) karnavali_afises (21)

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia