Η Κοινωφελής Επιχείρηση του Δήμου Κεφαλλονιάς στo πλαίσιo του εορτασμού της Πρωτομαγιάς προγραμματίζει την υλοποίηση εκδηλώσεων στο Ληξούρι και στην Αγία Ευφημία
ΚΕΔΗΚΕ: Πρωτομαγιά σε Ληξούρι και Αγία Ευφημία
Κοινωνία
30/04/2017 | 10:40

Η  Κοινωφελής  Επιχείρηση  του  Δήμου  Κεφαλλονιάς  στo πλαίσιo του εορτασμού της Πρωτομαγιάς προγραμματίζει την υλοποίηση εκδηλώσεων στο Ληξούρι και στην Αγία Ευφημία σύμφωνα με το κάτωθι πρόγραμμα:

ΛΗΞΟΥΡΙ

Στην Κεντρική Πλατεία Ληξουρίου η Κ.Ε.ΔΗ.ΚΕ. διοργανώνει μια εξαιρετική δράση για όλα τα παιδιά. Από τις 11:00 π.μ μαζί με τα παιδιά φτιάχνουμε Μαγιάτικα στεφάνια με λουλούδια.

Και αμέσως μετά υποδεχόμαστε τον μήνα Μάιο, με μια μαραθώνια Συναυλία – Μουσική Συνάντηση ντόπιων καλλιτεχνικών σχημάτων από τις 11.00πμ.

Η εκδήλωση θα έχει καθαρά φιλανθρωπικό χαρακτήρα αφού στο σημείο θα συγκεντρώνουμε τρόφιμα και άλλα είδη μακράς διαρκείας, που θα διατεθούν στο Ορφανοτροφείο Κεφαλληνίας «Ο Σωτήρ».

ΑΓΙΑ ΕΥΦΗΜΙΑ

11.00π.μ. Κατασκευή Μαγιάτικων Στεφανιών & Έκθεση Λουλουδιών.

1.30μ.μ. Πρόγραμμα Παραδοσιακών Χορών του Χορευτικού Τμήματος Ενηλίκων του Π. Σ. Αγίας Ευφημίας ¨Το Φανάρι¨.

3.30μ.μ. Ελληνικοί Χοροί από την ¨Κεφαλονίτικη Παρέα¨.

3.45μ.μ. Πρόγραμμα Παραδοσιακών Χορών των Τμημάτων της  Κοινωφελούς Επιχείρησης Δήμου Κεφαλονιάς (Κ.Ε.ΔΗ.ΚΕ.), με τη συνοδεία της Μαντολινάτας  Νέων Κεφαλονιάς σε δ/νση του κ. Σωκράτη Μπένου.

Ο Πρόεδρος  Κ.Ε.ΔΗ.ΚΕ.&

Ε.Σ. Πολιτισμού – Αθλητισμού – Νέας Γενιάς

Άγγελος  Δ. Κωνσταντάκης

eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer