Σε χρόνο ρεκόρ διορθώθηκε το πρόβλημα που είχε το καράβι σε ανταλλακτικό της μηχανής.
Καταλυτική η παρουσία Λυκούδη στο σημερινό πρόβλημα του «Νήσος Κεφαλονιά»
Κοινωνία
22/07/2013 | 20:48

Σε χρόνο ρεκόρ διορθώθηκε το πρόβλημα που είχε το «Νήσος Κεφαλονιά» σε ανταλλακτικό της μηχανής. Το πρόβλημα που διαπιστώθηκε νωρίς το πρωί, είχε σαν αποτέλεσμα το αγαπημένο πλοίο των Κεφαλλονιτών να ακινητοποιηθεί στο λιμάνι του Αργοστολίου.
Από την πρώτη στιγμή βρέθηκε στο σημείο ο πλοιοκτήτης κ. Διονύσης Λυκούδης ο οποίος με αστραπιαίες κινήσεις εξυπηρέτησε το επιβατικό κοινό που ταξίδεψε για τη Κυλλήνη. Μάλιστα σε πολλούς επιβάτες η εταιρία πλήρωσε ακόμη και ΤΑΧΙ ώστε να μεταφερθούν έγκαιρα τόσο στο λιμάνι της Σάμης, όσο και στο λιμάνι της Πάτρας.
Σε δεύτερη φάση ο κ. Λυκούδης και στελέχη της ναυτιλιακής εταιρίας σε όσους είχαν βγάλει εισιτήριο για να ταξιδέψουν σήμερα με την Kefalonian Lines, εξασφάλισαν να μεταφερθούν με τα ίδια εισιτήρια στην Ionian Ferries. Μάλιστα σε κάποιες περιπτώσεις το πρωί εξαργυρωθήκαν εισιτήρια δίνοντας μάλιστα και την επιπλέον διαφορά για όσους επιθυμούσαν να φύγουν με το πλοίο από Σάμη νωρίς το πρωί.
Την ίδια ώρα εξειδικευμένο συνεργείο έφθασε αεροπορικός στη Κεφαλονιά ώστε πριν από λίγο το πλοίο να είναι πανέτοιμο να σφυρίξει και πάλι αύριο το πρωί 23 Ιουλίου για τα καθιερωμένα δρομολόγια του.
Άνθρωποι της ναυτιλίας και πράκτορες κάνουν λόγο για άψογη αντιμετώπιση του προβλήματος από τον επικεφαλής της Kefalonian Lines κ. Διονύση Λυκούδη που έδειξε εμπειρία και επαγγελματισμό.

eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer