Εμείς κατεβαίνουμε στις εκλογές ανεξάρτητοι και αδέσμευτοι από τα αθηναικά κόμματα, που εξυπηρετούν πρωτίστως τη πελατεία τους.
Καλούδης: Κατεβαίνουμε ανεξάρτητοι και αδέσμευτοι από τα Κόμματα
Πολιτική
10/01/2014 | 11:20

Ηλεκτρονικά δημοσιεύματα, κατά περίεργο τρόπο και κατ΄αρχήν ανεξήγητο, εμφανίζουν την ΕΠΤΑΝΗΣΙΑΚΗ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ και εμένα να απέχουμε από τις επόμενες εκλογές διότι δήθεν θα κατέβω ως υποψήφιος βουλευτής.

Και είναι περίεργης σκοπιμότητας διότι είναι πασίγνωστο από τουλάχιστον 10 δηλώσεις μου σε ΜΜΕ και 2 δηλώσεις μου σε ημερήσια καθημερινή εφημερίδα ότι η ΕΠΤΑΝΗΣΙΑΚΗ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ θα είναι παρούσα και δυναμική στις επερχόμενες Περιφερειακές και Δημοτικές εκλογές.

Εάν ήθελα νάμουν βουλευτής (όπως αναφέρει το ηλεκτρονικό δημοσίευμα) θάμουν, όταν μου το ζητούσαν να το ανακοινώσω το Νοέμβρη 2011, αλλά εγώ έβαλα πάνω απόλα τη Παράταξη και το καλό των Επτανήσων και γι΄αυτό η επέλασή μας θα συνεχισθεί στα μέτωπα με μόνο κριτήριο το συμφέρον των Νησιών μας και των Επτανησίων και όχι τα συμφέροντα των κρατικοδίαιτων αθηναικών κομμάτων και των στελεχών τους.

Αυτά τα κρατικοδίαιτα κόμματα που τα τελευταία 10 χρόνια αφαίμαξαν 1 δισεκατομμύριο ευρώ από τον κρατικό προυπολογισμό και άλλο 1 δισεκατομμύριο ευρώ με στελέχη τους μέσω των δήθεν μη κυβερνητικών οργανώσεων και οι οποίες στην ουσία ήταν παραρτήματα της κυβέρνησης, βουλευτών και κομματικών μηχανισμών και τα πληρώνει ο λαός με τη φτωχοποίησή του και με τα χαράτσια, είναι αμετανόητα και θέλουν να επιβάλλονται στις τοπικές κοινωνίες και να βγάζουν παραρτήματα των κομμάτων τους σε Δήμους και Περιφέρειες, αποδεικνύοντας στη πράξη ότι δεν πίστευσαν ποτέ στη κοινωνία των πολιτών ούτε στην αδέσμευτη και ακηδεμόνευτη Αυτοδιοίκηση αλλά πάντα στο κλειστό συμφέρον των ολίγων τυράννων των Νησιών μας και του Ελληνικού Λαού.

Εμείς κατεβαίνουμε στις εκλογές ανεξάρτητοι και αδέσμευτοι από τα αθηναικά κόμματα, που εξυπηρετούν πρωτίστως τη πελατεία τους που, κατά 60% βρίσκεται στην Αθήνα, όπου και το 60% του πληθυσμού της χώρας, γι΄αυτό άλλωστε και ληστεύουν τον πλούτο μας και δεν έχουμε ούτε νερό να πιούμε !

Επί 3 ½ χρόνια αποδείξαμε με λόγια και με έργα καθημερινά ότι είμαστε

Η ΣΥΝΕΠΗΣ ΓΝΗΣΙΑ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΑΔΕΣΜΕΥΤΗ ΕΠΤΑΝΗΣΙΑΚΗ ΑΝΤΙΜΝΗΜΟΝΙΑΚΗ ΔΥΝΑΜΗ.

kaloudhs

eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer