Είμαι βέβαιος ότι αυτό που επιχειρούν να κάνουν οι ευρωπαίοι «φίλοι μας» δηλαδή τη διάλυση της μεσαίας τάξης , τη διάλυση της Ελληνικής οικογένειας δεν θα το πετύχουν.
Καλή χρονιά…
Πολιτική
07/01/2013 | 21:38

Του Παύλου Βασιλάτου, διευθυντή ΓΕΛ Σάμης

Ξεκίνησε το νέο έτος ,  πέρασαν οι γιορτές και σίγα σιγά μπαίνουμε στην καθημερινότητα μας και στη ζοφερή πραγματικότητα. Όχι ότι στις γιορτές δεν υπήρχαν τα προβλήματα,  απλά προσπαθήσαμε με  βάση το πνεύμα των Χριστουγέννων να ξεχαστούμε. Να ξεχάσουμε την δυσμενή θέση που βρίσκονται όλο και περισσότεροι συμπολίτες μας , να ξεχάσουμε την ανεργία μου μαστίζει πάνω από 1,5 εκατομμύριο Έλληνες , να ξεχάσουμε τη φτώχεια ,να ξεχάσουμε την κατακρεούργηση των μισθών των εργαζομένων , να ξεχάσουμε, να ξεχάσουμε ….

Έλα όμως που όλα αυτά δεν ξεχνιούνται με τίποτα. Προσωπικά είμαι αισιόδοξος άνθρωπος. Θέλω να πιστεύω ότι θα τα καταφέρουμε. Ελπίζω. Είμαι βέβαιος ότι αυτό που επιχειρούν να κάνουν οι ευρωπαίοι «φίλοι μας» δηλαδή τη διάλυση της μεσαίας τάξης , τη διάλυση της Ελληνικής οικογένειας δεν θα το πετύχουν. Δεν θα πετύχουν να μας κάνουν Βραζιλία και Ινδία . Δεν θα πετύχουν να μας κάνουν κοινωνία δύο ταχυτήτων, δηλαδή κοινωνία που ελάχιστοι θα ζουν στη χλιδή και ταυτόχρονα οι πολλοί θα ζουν δίπλα τους άστεγοι ταπεινωμένοι εξαθλιωμένοι (βλέπε Ρίο ντε Τζανέιρο). Δεν θα το επιτρέψει η Ελληνική Ψυχή, το Ελληνικό φιλότιμο, το Ελληνικό Ταπεραμέντο.

Η Ελληνική μεσαία τάξη είναι μοναδική στο παγκόσμιο γίγνεσθαι και σίγουρα οα επιβιώσει. Κάτι θα βρει να κάνει…

ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ!!!

Και μη ξεχνάμε : ΚΥΡΙΑ ΜΕΡΚΕΛ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΔΩ !!! (ΚΑΙ ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΓΙΑ ΠΟΛΥ ΚΑΙΡΟ ΑΚΟΜΗ)

 

eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer