Με τον ρυθμό χελώνας που προχωράνε οι εργασίες την 1η Απρίλη που φθάνουν τα πρώτα charters, δεν θα έχει αποκατασταθεί μία καλή κατάσταση του αεροδρόμιου
Κακή εικόνα της Κεφαλονιάς το ημίκλειστο Αεροδρόμιο…
Τουρισμός
13/03/2014 | 17:48

ΚΑΚΗ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΗ ΕΙΚΟΝΑ ΓΙΑ ΤΗ ΚΕΦΑΛΛΟΝΙΑ:ΤΟ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟ ΚΕΦΑΛΛΟΝΙΑΣ ΜΕ ΗΜΙ-ΚΛΕΙΣΤΟΥΣ ΠΥΡΓΟ ΕΛΕΓΧΟΥ, ΑΙΘΟΥΣΑ ΑΦΙΞΕΩΝ ΚΑΙ ΑΙΘΟΥΣΑ ΑΝΑΧΩΡΗΣΕΩΝ ΕΝΩ ΤΗΝ 1Η ΑΠΡΙΛΗ ΦΘΑΝΟΥΝ ΤΑ ΠΡΩΤΑ CHARTERS ΜΕ ΞΕΝΟΥΣ ΤΟΥΡΙΣΤΕΣ.

Το αεροδρόμιο λειτουργεί αλλά τα στατικά προβλήματα στον πύργο ελέγχου δεν έχουν επισκευασθεί, οι δε επισκευαστικές εργασίες στις αίθουσες αφίξεων και αναχωρήσεων προχωρούν με πολύ αργούς ρυθμούς, με ρυθμό χελώνας. Αυτή είναι η κατάσταση όπως τη διαπίστωσε ο Επικεφαλής της Παράταξης ΕΠΤΑΝΗΣΙΑΚΗ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ και υποψήφιος Περιφερειάρχης Ιονίων Νήσων Γιώργος Καλούδης  κατά τη χθεσινή του περιοδεία από τη Κεφαλλονιά. Όπως του είπαν υπηρεσιακοί παράγοντες, με τον ρυθμό χελώνας που προχωράνε οι εργασίες την 1η Απρίλη που φθάνουν τα πρώτα charters, δεν θα έχει αποκατασταθεί μία καλή κατάσταση του αεροδρόμιου της Κεφαλλονιάς.

Και φυσικά ο συντονιστής υπουργός κ. Χρυσοχοίδης είναι εξαφανισμένος, η υπουργός τουρισμού κ. Κεφαλλογιάννη είναι εξαφανισμένη όπως και ο ιδίων κομματικών αποχρώσεων απερχόμενος Περιφερειάρχης Ιονίων Νήσων κ. Σπύρου.

Η περίοδος που πωλούσε πανελληνίως τηλεοπτικά η Κεφαλλονιά, και έχυναν με 2ωρη «παρουσία-πασαρέλλα» στη Κεφαλλονιά  τα κροκοδείλια δάκρυά τους, πέρασε.  Κατά τα άλλα ασχολούνται με να διαφημίζουν παράνομα και αθέμιτα μέσα στη προεκλογική περίοδο, με ευρωπαικά χρήματα, τη κυβέρνησή τους και τον εαυτό τους, μέσω έργων του ΕΣΠΑ που έχει λήξει από τις 31-12-2013!

Και όλα αυτά ενώ μέσα σε μία 5ετία(2006-2013) δεν κατάφεραν το αυτονόητο: να απορροφήσουν 15 δισεκατομμύρια ευρώ,  δηλ. το 50% του ΕΣΠΑ!

ΓΙΩΡΓΟΣ Ν. ΚΑΛΟΥΔΗΣ

ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ ΤΗΣ ΕΠΤΑΝΗΣΙΑΚΗΣ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ

kaloudhs

eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer