Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός, η Θύρα 13 και το Παναθηναϊκό Κίνημα συγκεντρώνουν τρόφιμα και είδη πρώτης ανάγκης
Και ο Παναθηναϊκός κοντά στους σεισμοπαθείς της Κεφαλονιάς
Αθλητισμός
06/02/2014 | 20:44

Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός, η Θύρα 13 και το Παναθηναϊκό Κίνημα εξέδωσαν κοινή ανακοίνωση, ζητώντας από τον κόσμο της ομάδας να βοηθήσει τους ανθρώπους που έχουν ανάγκη στην Κεφαλονιά. Σύμφωνα με αυτήν, καλούν τους φιλάθλους της ομάδας, τους προπονητές αλλά και τους αθλητές όλων των τμημάτων του συλλόγου να συνεισφέρουν ό,τι μπορούν από είδη πρώτης ανάγκης.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:
«Ο Παναθηναϊκός Αθλητικός Όμιλος, το Παναθηναϊκό Κίνημα και η Θύρα 13 στέκονται στο πλευρό των δοκιμαζομένων κατοίκων της Κεφαλονιάς. Ως ελάχιστη έμπρακτη συμπαράσταση καλεί όλο τον κόσμο να συμμετάσχει ενεργά στην Παναθηναϊκή πρωτοβουλία για συλλογή τροφίμων, ειδών πρώτης ανάγκης και νερού.

Είναι μια πρωτοβουλία που θα ενισχύσει τη δεδομένη στιγμή τις οικογένειες που το έχουν ανάγκη και γίνεται στο πλαίσιο της ιδέας του εθελοντισμού και της κοινωνικής προσφοράς.

Στο πλαίσιο της δράσης αυτής, καλούμε τους αθλητές και τις αθλήτριες του Συλλόγου, τους προπονητές και όλο τον κόσμο του Παναθηναϊκού και όχι μόνο, να μαζέψουν κάποια από τα ακόλουθα είδη: Μακαρόνια, ρύζι, όσπρια, τρόφιμα σε κονσέρβες, γάλα μακράς διαρκείας, ζάχαρη, φρυγανιές, λάδι, χαρτικά και νερό.

Η οικογένεια του Παναθηναϊκού έχει αποδείξει την κοινωνική της ευαισθησία και είμαστε βέβαιοι ότι για ακόμα μια φορά θα αγκαλιάσει αυτήν την πρωτοβουλία και θα σταθεί δίπλα στου συνανθρώπους μας που δοκιμάζονται.

Σημεία συγκέντρωσης:
-Γραφεία Παναθηναϊκού Α.Ο (Κόνιαρη 45, 3ος, 2106444401/2).
-Γραφεία Παναθηναϊκού Κινήματος (Κόνιαρη 45, 6ο, 210 6400333).
-Κεντρικός Σύνδεσμος Θ.13 (Λ. Αλεξάνδρας 115, 210 6436757) και στους κατά τόπους συνδέσμους.
-Στα γραφεία του κολυμβητικού τμήματος του Παναθηναϊκού στο ΟΑΚΑ (2106826659).

Στην αναμέτρηση της Κυριακής 9 Φεβρουαρίου:
– Γήπεδο Απ. Νικολαΐδης στις θύρες 7 και 13 (16:30- 19:30) στον ποδοσφαιρικό αγώνα Παναθηναϊκός-ΠΑΟΚ».

pao

eKefalonia
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia