Σχετικά με συμμετοχή του συλλόγου Δημοτικών Υπαλλήλων Κεφαλονιάς &Ιθάκης στην απεργία της 04/02/2016.
Και οι δημοτικοί υπάλληλοι στη μεγάλη απεργία της Πέμπτης
Κοινωνία
01/02/2016 | 15:37

Συνάδελφοι και Συναδέλφισσες

Με το σ/ν για το ασφαλιστικό η κυβέρνηση, ολοκληρώνει το καταστροφικό έργο που επί μια 20ετία έχουν ξεκινήσει διαδοχικές κυβερνήσεις, στο όνομα τάχα της διάσωσης της Δημόσιας Κοινωνικής Ασφάλισης, δηλαδή την ολοκληρωτική διάλυσή της.
Αυξήσεις ηλικιακών ορίων που προσδιορίζουν σύνταξη στα βαθιά γεράματα.
Μειώσεις συντάξεων που τις καθιστούν προνοιακά επιδόματα.
Αυξήσεις εισφορών για όλους, ιδιαίτερα σκληρές για εργαζόμενους και αυτοαπασχολούμενους που τους οδηγούν εκτός ασφάλισης, εκτός επαγγέλματος και τα Ταμεία σε νέα αφαίμαξη πόρων.
.
Η ψήφιση αυτού του σ/ν έκτρωμα, αφού φυσικά πάρει και την έγκριση των δυνάμεων κατοχής της χώρας (Σόιμπλε – ΕΕ, ΔΝΤ), θα ολοκληρώσει την εξαθλίωση της Ελληνικής Κοινωνίας, με συντάξιμες παροχές που θα αρκούν για να φυτοζωεί, καθώς και με ουρές στα διαλυμένα Νοσοκομεία και σε Κοινωνικά Ιατρεία και Φαρμακεία για υποτυπώδη περίθαλψη.
Αυτός ο μονόδρομος που μας έχουν επιβάλλει επί 6 συνεχόμενα χρόνια είναι πια καθαρό ότι δεν θα τελειώσει ποτέ, η χώρα και ο λαός μας βρίσκεται σε συνεχή πορεία εξαθλίωσης, μέχρι πότε θα το αποδεχόμαστε;;;.
Η αντίσταση στην ψήφιση αυτού του ασφαλιστικού μπορεί να αποτελέσει την αρχή επιβολής του δικού μας μονόδρομου με στόχο:
Την κατάργηση των μνημονίων και της μόνιμης δουλείας.
Τη στάση πληρωμών και τη διαγραφή του μεγαλύτερου μέρους του χρέους που δεν μας ανήκει και δεν το αναγνωρίζουμε.
Την εθνικοποίηση και τον κοινωνικό έλεγχο των Τραπεζών.
Την ανακεφαλαιοποίηση των ασφαλιστικών Ταμείων από αυτούς που πλούτισαν από την διαχρονική καταλήστευση των αποθεματικών τους.
Την εφαρμογή απλού και δίκαιου φορολογικού συστήματος με βάση την φοροδοτική ικανότητα των πολιτών και στόχο επιτέλους να πληρώσουν οι κάτοχοι του πλούτου που μόνιμα φοροδιαφεύγουν.
Το σταμάτημα των ιδιωτικοποιήσεων (ξεπούλημα Δημόσιου πλούτου), στήριξη και αναβάθμιση του Δημόσιου Τομέα, ανάκτηση στρατηγικών Κλάδων της οικονομίας, γενναία αύξηση του ΠΔΕ για να αποτελέσουν τα ουσιαστικά εργαλεία παραγωγικής ανασυγκρότησης της χώρας και ανάταξης της Ελληνικής οικονομίας υπέρ του λαού και των κοινωνικών αναγκών.
Για να βαδίσουμε με επιτυχία το δικό μας μονόδρομο, καλούμε όλους τους συναδέλφους α γρότες, και αυτοαπασχολούμενους σ΄ ένα κοινό μέτωπο – αγώνα με πρώτο σταθμό την Γενική Απεργία.
Καλούμε σε προσυγκέντρωση την Πέμπτη 04 Φεβρουαρίου και ώρα 10:00 στο χώρο μπροστά από το Παλιό Δημαρχείο στο Αργοστόλι.

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ Η ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
Ιωάννης Μικελάτος Σταματούλα Τσιμάρα

eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer