Τα γυρίσματα πραγματοποιήθηκαν σε διάφορα σημεία και τοποθεσίες του Νησιού τα οποία εντυπωσίασαν τους κινηματογραφιστές για την φυσική ομορφιά
Και νέο γύρισμα Video Clip στην Κεφαλονιά!
Κοινωνία
17/07/2013 | 15:16

Με ξεχωριστή χαρά ο Δήμαρχος κ. Αλέξανδρος Παρίσης, υποδέχθηκε την Πέμπτη 11η Ιουλίου 2013, στο Δημαρχιακό Μέγαρο Συνεργείο Τούρκων Κινηματογραφιστών οι οποίοι επέλεξαν την Κεφαλονιά για τα γυρίσματα video clip της τραγουδίστριας Χάντε Γιενέρ (Hande Yener), μιας από τις πιο διάσημες τραγουδίστριες της Τουρκίας.
Στη συνάντηση παρευρέθηκαν τόσο ο Α/Δήμαρχος Πολιτισμού – Τουρισμού κ.Ε.Κεκάτος όσο και ο Δημοτικός Σύμβουλος κ.Νικόλαος Παπαδάτος οι οποίοι πραγματοποίησαν σειρά συναντήσεων- εργασίας με τα στελέχη της εταιρείας KYC Prodüksiyon (Εταιρεία η οποία έχει αναλάβει την παραγωγή του συγκεκριμένου video clip) ώστε να ρυθμιστούν οι λεπτομέρειες και να παρασχεθούν οι αναγκαίες για την πραγματοποίηση των γυρισμάτων διευκολύνσεις.
Τα γυρίσματα πραγματοποιήθηκαν σε διάφορα σημεία και τοποθεσίες του Νησιού τα οποία εντυπωσίασαν τους κινηματογραφιστές για την φυσική ομορφιά , τους χρωματισμούς και την διαύγεια του φωτός.
Η παρουσίαση της Κεφαλονιάς και μέσω των διεθνών video clip συμβάλλει ουσιαστικά στην τουριστική προβολή του Νησιού ενισχύοντας την επικοινωνιακή πολιτική της Τουριστικής Επιτροπής Ανάπτυξης και Προβολής του Δήμου.
Τέλος, Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε την Εταιρεία KYC Prodüksiyon που επέλεξε το νησί μας για την παραγωγή του video clip, από την οποία η Κεφαλονιά εμμέσως «ταξιδεύει» στο εξωτερικό και «μαγεύει» όποιον τη βλέπει.

Ευάγγελος Κεκάτος
Α/Δήμαρχος Πολιτισμού – Τουρισμού

eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer