Οι απίστευτες εικόνες που θα δείτε κάνουν το γύρο του κόσμου, την ώρα που η χώρα προσπαθεί να φέρει όσο το δυνατόν περισσότερους τουρίστες...
Κέρκυρα: Τουρίστες σε αεροδρόμιο… χωματερή
Τουρισμός
03/07/2014 | 10:30

Οι απίστευτες εικόνες που θα δείτε κάνουν το γύρο του κόσμου, την ώρα που η χώρα προσπαθεί να φέρει όσο το δυνατόν περισσότερους τουρίστες…

Οι φωτογραφίες που ανήρτησε στον προσωπικό λογαριασμό του στο facebook ο πρόεδρος των καταστηματαρχών της Παλαιάς Πόλης Γιώργος Τσερεμής, κάνουν τις τελευταίες ώρες το γύρο του διαδικτύου, δυσφημίζοντας τον ελληνικό τουρισμό…

Το αεροδρόμιο τείνει να μετατραπεί σε χωματερή και οι ταξιδιώτες καλούνται να συνυπάρξουν με τα σκουπίδια που έχουν καταλάβει τους χώρους αναμονής και check-in.

«Υπήρξε διαγωνισμός για την επιλογή νέου εργολάβου καθαριότητας μέσα στο καλοκαίρι. Και μέχρι να ολοκληρωθεί το μεταβατικό διάστημα δημιουργήθηκε αυτή η απαράδεκτη κατάσταση στο αεροδρόμιο μεσούσης της τουριστικής περιόδου» σημειώνει ο κ. Τσερεμής.

Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες, σε μία στιγμή που επιχειρηματίες και έμποροι στην Κέρκυρα προσβλέπουν στον τουρισμό, ο αερολιμενάρχης -που υπάγεται στην Υπηρεσία Πολιτικής Αεροπορίας- αποφάσισε να αναθέσει σε νέα εταιρεία παροχής υπηρεσιών καθαριότητας την διαχείριση των απορριμμάτων.

Την ίδια στιγμή, το σχήμα, που μέχρι πρότινος είχε την ευθύνη της αποκομιδής των απορριμμάτων, παραμένει απλήρωτο τον τελευταίο ενάμιση χρόνο. Και γι’ αυτό αριθμός καθαριστριών είχε προχωρήσει, πριν από μερικές ημέρες, σε επίσχεση εργασίας.

Δεν είναι η πρώτη φορά που το αεροδρόμιο μετατρέπεται σε χωματερή, καθώς αντίστοιχες εικόνες ντροπής είχαν επαναληφθεί πριν από μερικές εβδομάδες.

Πηγή: capital.gr

kerkyra_airport_2_ kerkyra_airport_3_ kerkyra_airport_4

eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer