Τα προνόμια που προσφέρει στα μέλη της και το κόστος
Κάρτα μέλους καθιερώνει η Νέα Δημοκρατία
Πολιτική
21/11/2016 | 18:51

Κάρτα Μέλους που θα προσφέρει σειρά δυνατοτήτων στους κατόχους θα διαθέσει η Νέα Δημοκρατία στο πλαίσιο της αναδιοργάνωσης των οικονομικών του κόμματος. Στο πλαίσιο μείωσης των δαπανών το κόμμα προγραμματίζει, μεταξύ άλλων, μείωση της μηνιαίας μισθοδοσίας.

Το κόστος συνδρομής για ένα χρόνο είναι 12 ευρώ, για δύο έτη, η Κάρτα Μέλους κοστίζει 22 ευρώ, ενώ για τρία έτη το αντίτιμο είναι 30 ευρώ.

Η Κάρτα Μέλους προσφέρει τις εξής δυνατότητες σε όσους την αποκτήσουν:

  • Δικαίωμα ψήφου στις εσωκομματικές διαδικασίες
  • Δικαίωμα υποψηφιότητας για τα κομματικά όργανα
  • Δικαίωμα συμμετοχής σε εκδηλώσεις ειδικά για τα μέλη της
  • Πρόσβαση στα ηλεκτρονικά δημοψηφίσματα μελών για τις προτάσεις της
  • Προσωποποιημένη σελίδα μέλους στον ιστότοπό της

Αναφορικά με τα οικονομικά του κόμματος σημειώνεται ότι σύμφωνα με τα όσα υποστηρίζει η Ν.Δ., υπήρξε μεταξύ άλλων μείωση στα λειτουργικά κόστη κατά 70% και νέο καταστατικό που απαγορεύει τον τραπεζικό δανεισμό του κόμματος.

Σύμφωνα με τα στοιχεία που παραθέτει, οι ετήσιες δαπάνες ανέρχονται σε 8.200.000 ευρώ. Στόχος είναι εντός τριετίας να μειωθούν κατά 70% στα 2.500.00 ευρώ ετησίως. Το μηνιαίο ενοίκιο των κεντρικών γραφείων του κόμματος που έφτανε τα 95.000 ευρώ, μειώθηκε σε 9.800 μετά τη μετακόμιση. Η ετήσια εξοικονόμηση πόρων από αυτήν την παρέμβαση και μόνο υπερβαίνει το 1.000.000 ευρώ. Το δεύτερο βήμα είναι οι περικοπές δαπανών και η μείωση της μηνιαίας μισθοδοσίας.

Επίσης το κόμμα σημειώνει ότι ως το τρίτο βήμα είναι το άνοιγμα σε όλους τους ενεργούς πολίτες για στήριξη στην πράξη μέσω δωρεών και μικρών χορηγιών.

 

eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer