Απλά και εύκολα κόλπα και θα μπορέσετε να κάνετε το μάζεμα των καλοκαιρινών ρούχων παιχνίδι...
Κάντε το μάζεμα των καλοκαιρινών ρούχων… παιχνιδάκι!
Life
23/10/2016 | 15:34

Διαβάστε τα παρακάτω απλά και εύκολα κόλπα και θα μπορέσετε να κάνετε το μάζεμα των καλοκαιρινών ρούχων παιχνίδι…

Ξεκαθάρισμα

Πριν αποφασίσετε ποια ρούχα πάνε για μάζεμα και ποια όχι, κάντε ένα ξεκαθάρισμα και αποφασίστε ποια ρούχα δεν θα θέλατε να φορέσετε το επόμενο καλοκαίρι. Ξεκαθαρίστε από τώρα τα καλοκαιρινά σας ρούχα που το καλοκαίρι μόλις πέρασε και θυμάστε ξεκάθαρα τι φορούσατε και τι όχι.

Αποφασίστε ποια καλοκαιρινά ρούχα φοριούνται όλο τον χρόνο

Υπάρχουν μερικά καλοκαιρινά ρούχα που φοριούνται όλη τη διάρκεια του χρόνου. Μερικά φανελάκια, t-shirts και γιλέκα είναι τέλεια για όλες τις εποχές. Μαζέψτε σίγουρα οτιδήποτε εξωτικό, λουλουδάτο και πολύχρωμο. Αυτά σίγουρα δεν θα τα φορέσετε μέσα στο καταχείμωνο.

Πλύνετε τα ρούχα που θα μαζέψετε

Όσα ρούχα θα μαζευτούν και θα πάνε για αποθήκευση καλό είναι να είναι πλυμένα. Μην μαζεύετε ρούχα που δεν έχουν πλυθεί γιατί οι μυρωδιές θα μεταφερθούν και στα υπόλοιπα ρούχα και οι λεκέδες θα καταστρέψουν τα ρούχα σας.

Αποθήκευση

Υπάρχουν ειδικές πλαστικές τσάντες και σακούλες που χωράνε πολλά πράγματα. Μπορεί τα ρούχα σας εκεί μέσα να τσαλακωθούν αρκετά αλλά θα παραμείνουν καθαρά και δεν θα μπορούν να τα πλησιάσουν ζωύφια. Αν έχετε έξτρα χώρο σε κάποια ντουλάπα βάλτε εκεί τα πιο ευαίσθητα ρούχα που δεν θέλετε να πάθουν κάτι κατά τη διάρκεια της αποθήκευσης τους μαζί με άλλα ρούχα. Τα ρούχα που θα μπουν σε τσάντες ρολάρετέ τα έτσι ώστε να πιάσουν όσο το δυνατόν λιγότερο χώρο και να τσαλακωθούν λιγότερο.

Προστασία

Βάλτε τις σακούλες ή τις τσάντες σε καθαρό και χωρίς πολύ υγρασία μέρος. Αποφύγετε αποθήκες και πατάρια που συνήθως έχουν την περισσότερη υγρασία. Βάλτε μέσα στις σακούλες, τις τσάντες ή τις βαλίτσες με τα καλοκαιρινά σας ρούχα λίγη λεβάντα για να μην πλησιάσουν ζωύφια.

eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer