Η βραδιά της 20/7/2014, θα μείνει Ιστορική για τον Ληξουριώτικο Πολιτισμό. Η σκοτεινή μας πλατεία γέμισε από ήχους της μουσικής μας παράδοσης.
Ιωσήφ Λουκέρης: Λελεβω σε ΚΕΔΗΚΕ
Κοινωνία
21/07/2014 | 11:10

Η βραδιά της 20/7/2014, θα μείνει Ιστορική για τον Ληξουριώτικο Πολιτισμό.

Η σκοτεινή μας πλατεία γέμισε από ήχους της μουσικής μας παράδοσης! Εκκωφαντικούς, για να είναι αδύνατον να τους αποφύγει  ο οποιοσδήποτε δύστροπος.

Οι Ληξουριώτες, που είχαν την τύχη να βρεθούν  στην μεγάλη ακτίνα του ακούσματος, σίγουρα ενθαρρύνθηκαν, για την διατήρηση της κουλτούρας του τόπου τους μετά τους σεισμούς, περισσότερο και απ’ όταν έφαγαν κολοχτύπα – μακαρονάδα οι επίτιμοιcelebrities στο Φισκάρδο. Οι δε επισκέπτες κατάλαβαν για τα καλά, ότι βρίσκονται στα Επτάνησα.

Από τα «τσίτα τα γκάζια» μεγάφωνα, ακούστηκαν οι χοροί του Πόντου «Τικ», Πυρρίχιος», «Κότσαρι», που όλοι ενθυμούμεθα τους παππούδες μας να τους χορεύουν. Κακώς δεν ακούστηκε ο «Γιουβαρναλούμ», που η Φιλαρμονική μας πάντοτε έπαιζε στις συναυλίες της, με σόλο του Νιόνιου του Καραπαταλίδη.

Εύγε στην ΚΕ.ΔΗ.ΚΕ. για την διοργάνωση. Εύγε και στον αντιπρόεδρο της ΚΕΔΗΚΕ κ. Κατσιβελίδη, που με επιτυχία έφερε εις πέρας τον ρόλο του κονφερασιέ της βραδιάς.

Πανηγυρίζοντας όλοι μαζί, για την πολιτισμική μας ανάπτυξη, Ληξουριώτες, ας αναφωνήσωμεν :

ΖΗΤΩ Ο ΑΠΟΛΛΩΝ ΚΑΛΑΜΑΡΙΑΣ!

Λαϊστέρα που σας λάιζε,  λελέβω σας…..

Ιωσήφ Β. Λουκερίδης

eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer