Ορατός κίνδυνος και για νέα μείωση της Κρουαζιέρας.
Θόδωρος: «Κινδυνεύει με οικονομική κατάρρευση η Βόρεια Κεφαλονιά»
Πολιτική
31/03/2014 | 13:15

Κύριε Περιφερειάρχη,
Η κατάσταση που έχει προκύψει στον Χάρακα εξ αιτίας και του πρόσφατου σεισμού έχει προκαλέσει μέγα πρόβλημα στην επικοινωνία της βόρειας Κεφαλονιάς με το υπόλοιπο νησί.
Εύκολα διαπιστώνει κανείς ότι οι εναλλακτικοί δρόμοι προσπέλασης που προτείνονται δεν μπορούν να ανταποκριθούν σε συνθήκες πυκνής κυκλοφορίας με βέβαιο αποτέλεσμα την μεγάλη καθυστέρηση και ταλαιπωρία, γεγονός που θα έχει αρνητικές συνέπειες στην οικονομική ζωή της περιοχής στους επόμενους μήνες της μεγάλης τουριστικής κίνησης.
Επιπρόσθετα, είναι φανερή η αδυναμία των τουριστικών λεωφορείων να κινηθούν γρήγορα και με ασφάλεια γεγονός που θέτει σε άμεσο κίνδυνο τον τουρισμό μέσω της κρουαζιέρας, πράγμα που ενδεχομένως θα προκαλέσει νέα μείωση στην επισκεψιμότητα της Κεφαλονιάς.
Για όλους τους παραπάνω λόγους απαιτείται κε Περιφερειάρχη άμεση και έκτακτη αντιμετώπιση του προβλήματος, το οποίο βέβαια ενώ σας είναι γνωστό από καιρό το αντιμετωπίζετε με καταπληκτική απάθεια!
Η Α.Ν.Α.Σ.Α. και μαζί με αυτήν η μεγαλύτερη πλειοψηφία των Κεφαλλονιτών σας καλεί να δώσετε λύση άμεση και ουσιαστική, σε συνεννόηση με τους φορείς και τους κατοίκους της περιοχής.
Αργοστόλι 31/3/2014

Θεόδωρος Γαλιατσάτος
Περιφερειακός σύμβουλος

Υποψήφιος Περιφερειάρχης Ιονίων
Επικεφαλής ΑΝ.Α.Σ.Α

galiatsatos

eKefalonia
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia