Τέτοιου είδους μαθήματα οικονομίας, ευχαριστούμε αλλά δεν θα πάρουμε
Θόδωρος: Η οικονομία της κουβέρτας και ο κ. Παπαδάτος
Πολιτική
08/12/2016 | 16:04

Προσφάτως ενημερωθήκαμε ότι ο κ. Παύλος Παπαδάτος, στο πρόσφατο πόνημα που εξέδωσε, με ανιστόρητη ευκολία και κυνικότητα, προσπαθεί να απαξιώσει και να υποβαθμίσει τις προσπάθειες της Περιφέρειας Ιονίων Νήσων και του Περιφερειάρχη για την προστασία της δημόσιας και ιδιωτικής περιουσίας των συμπολιτών μας από τα σχέδια της κοινοπραξίας Fraport.

Είναι η ίδια κυνικότητα και επίδειξη κοινωνικής αναισθησίας, με την οποία πρόσφατα ο -κατά δήλωσή του – οικονομολόγος κ. Παπαδάτος πρότεινε, δια βήματος τηλεοπτικής εκπομπής, την αγορά ηλεκτρικής κουβέρτας σε όσους κρυώνουν και αδυνατούν, λόγω ανέχειας, να προμηθευτούν πετρέλαιο θέρμανσης!

Οι γενικευμένες ενοχλήσεις των τηλεθεατών διόλου δεν φάνηκαν να πειράζουν τον κ. Παπαδάτο, που προφανώς μαζί με τους ομοϊδεάτες του βρίσκονται σε ένα άλλο σύμπαν ξεκομμένοι από τον υπόλοιπο κόσμο και τα πραγματικά προβλήματα που βιώνουμε, επιμένοντας μέχρι τέλους ότι “επρόκειτο για μια καλή συμβουλή”.

Ο κ. Παπαδάτος, δεν ζει την αγωνία των κατοίκων της Κεφαλονιάς και δεν παρακολούθησε εκ του σύνεγγυς τις γενικευμένες, καθολικές αντιδράσεις στην επιχειρούμενη απαλλοτρίωση μεγάλων εκτάσεων πέριξ του αεροδρομίου, ούτε φυσικά ζει στην Κέρκυρα για να αγαπήσει τις φυσικές ομορφιές και τους προστατευμένους υγροβιότοπους.

Γι’ αυτόν και τους ομοίους του όλα έχουν σχέση με την οικονομία (της τσέπης των ολίγων φυσικά). Κατά τα λοιπά όσοι κρυώνουν ας προμηθευτούν ηλεκτρικές κουβέρτες!

Τέτοιου είδους μαθήματα οικονομίας, ευχαριστούμε αλλά δεν θα πάρουμε.

eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer