Η Βουλευτής δηλώνει την συμπαράστασή της στο αίτημα των κατοίκων του Πόρου για τη διατήρηση της λειτουργίας του υποκαταστήματος της Alpha Bank στον Πόρο
Θεοπεφτάτου: “Οχι στο κλείσιμο της Τράπεζας στον Πόρο”
Πολιτική
09/12/2014 | 14:01

Η Βουλευτής Κεφαλληνίας και Ιθάκης, Αφροδίτη Θεοπεφτάτου δηλώνει την συμπαράστασή της στο αίτημα των κατοίκων του Πόρου για τη διατήρηση της λειτουργίας του υποκαταστήματος της Alpha Bank στον Πόρο και τους χειμερινούς μήνες. Μόνο με την ύπαρξη βασικών υπηρεσιών, όπως αυτές των τραπεζικών συναλλαγών, δύναται να συνεχίζει να λετουργούν κανονικά και να μην ερημώσουν οι απομακρυσμένες κοινότητες.

Οι Έλληνες πολίτες έχουν πληρώσει πολλαπλά και ποικιλοτρόπως την ανακεφαλαιοποίηση των Ελληνικών Τραπεζών. Σε αντάλλαγμα οι Τράπεζες, θα πρέπει να δείξουν την ανάλογη ευαισθησία αλλά και κοινωνική εταιρική ευθύνη για την στήριξη των αναγκών των πολιτών.

Καλούμε λοιπόν την Alpha Bank να αναθεωρήσει την απόφασή της για το κλείσιμο κατά τους χειμερινούς μήνες του υποκαταστήματος του Πόρου έτσι, ώστε να εξυπηρετούνται οι κάτοικοι της απομακρυσμένης αυτής περιοχής, ως ελάχιστο αντάλλαγμα για την καλή συνεργασία έως σήμερα.

Αθήνα, 9-12-2014

Αφροδίτη Θεοπεφτάτου

eKefalonia
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer