Ο Σύλλογος ανακοινώνει ότι ο υφυπουργός στη συνάντησή επιβεβαίωσε τον αποχαρακτηρισμό του Νομού μας ως σεισμόπληκτο.
Σύλλογος Γονέων ΓΕΛ Ληξουρίου: Για τη συνάντηση με τον Υφυπουργό Παιδείας
Κοινωνία
25/03/2016 | 13:58

Στη συνάντηση αυτή είχαμε την υποστήριξη πολλών φορέων της Κεφαλονιάς και της Ιθάκης καθώς επίσης της Ο.Λ.Μ.Ε, της Ανώτατης Συνομοσπονδίας Γονέων Μαθητών Ελλάδος και του Αντιπεριφερειάρχη Κεφαλονιάς και Ιθάκης κ. Δρακουλόγκωνα.

Ο Σύλλογος ανακοινώνει ότι: Ο Κ. υφυπουργός στη συνάντησή μας επιβεβαίωσε τον αποχαρακτηρισμό του Νομού μας ως σεισμόπληκτο, με αποτέλεσμα να μην δικαιούμαστε κανένα αντισταθμιστικό μέτρο.

Στην έκθεση δε των προβλημάτων που του παρουσιάσαμε, όσον αφορά τα σχολικά κτίρια και την αποκατάσταση τους, μας απάντησε ότι είναι αναρμόδιος.

Επίσης, όταν ρωτήθηκε για το μέτρο της ποσόστωσης, απάντησε: <Από την στιγμή που έχει αποχαρακτηριστεί το νησί δεν δικαιείσθε την ποσόστωση.>

Στο ίδιο θέμα παρενέβη και η βουλευτής κ. Θεοπεφτάτου και είπε: <δώσαμε την ποσόστωση τον πρώτο χρόνο, κατά εξαίρεση και τον δεύτερο. Κατανοώ το αίτημα σας, αλλά υπάρχει πρόβλημα ανταγωνισμού με τους άλλους μαθητές.>

Σε ποιόν ανταγωνισμό άραγε αναφέρεται η Κ. βουλευτής, από τη στιγμή που το μέτρο της ποσόστωσης ανοίγει επιπλέον θέσεις για τους μαθητές του Νομού μας. Παρόλα αυτά ο υφυπουργός δεσμεύτηκε να μεταφέρει όλα τα αιτήματά μας στον υπουργό κ. Φίλη για να δώσει τις τελικές απαντήσεις. Εμείς ως Σύλλογος, απαιτούμε καινούργιο ραντεβού με τον υπουργό Κ. Φίλη, γιατί τα προβλήματα μας παραμένουν άλυτα.

ΛΗΞΟΥΡΙ 24/03/2016

Εκ του Δ.Σ.

eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer