Κατά τη διάρκεια της διαβούλευσης, η Fraport Greece τόνισε στους παρευρισκόμενους ότι δεσμεύεται στη παροχή εναρμονισμένων και διαφανών συστημάτων αερολιμενικών τελών.
Η Fraport Greece, σε διαβούλευση, παρουσίασε τα αερολιμενικά τέλη στους Εκπροσώπους Αεροπορικών Εταιρειών
Κοινωνία
29/07/2016 | 20:33

Η Fraport Greece, σύμφωνα με τους κανονισμούς της Ευρωπαϊκής Ένωσης,   παρουσίασε το σύστημα αερολιμενικών τελών για το αεροδρόμιο της Θεσσαλονίκης, το οποίο θα εφαρμοστεί με την ανάληψη της διαχείρισης του αεροδρομίου της Θεσσαλονίκης από την Fraport Greece.  Στη διαβούλευση, συμμετείχαν σε θετικό κλίμα, περισσότεροι από 50 εκπρόσωποι αεροπορικών εταιρειών και ενώσεων που εξυπηρετούν το αεροδρόμιο της Θεσσαλονίκης.

Κατά τη διάρκεια της διαβούλευσης, η Fraport Greece τόνισε  στους παρευρισκόμενους ότι δεσμεύεται στη παροχή εναρμονισμένων και διαφανών συστημάτων αερολιμενικών τελών στο αεροδρόμιο της Θεσσαλονίκης και γενικότερα σε όλα τα 14 ελληνικά περιφερειακά αεροδρόμια.

 

Στη διαβούλευση, η ομάδα διαχείρισης της Fraport Greece που αποτελείται από τον Αλεξάντερ Τσινέλ (CEO), τον Βαγγέλη Μπαλτά (CFO) και τον Μπιλ Φούλερτον (CTO), παρουσίασε στους συμμετέχοντες το σύστημα  αερολιμενικών τελών, μια γενική εισαγωγή για την Fraport Greece, καθώς και μία επισκόπηση για τα έργα υποδομής του αεροδρομίου της Θεσσαλονίκης.

eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer