Ο λαός της Κεφαλονιάς και της Ιθάκης θέλει την ασφάλεια, τη σταθερότητα και την ανάπτυξη που μόνο η ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ μπορεί να του εξασφαλίσει
Η Τζόγια στο “Capitol”: “Ας φέρουμε την έδρα πίσω στο σπίτι της”
24/01/2015 | 10:16

Ας φέρουμε την έδρα πίσω στο σπίτι της, είπε η κ. Τζόγια Γρουζή, υποψήφια Βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας για την Κεφαλονιά και την Ιθάκη και ξεσήκωσε τα πλήθη, που ζητωκραύγαζαν.

Το διακύβευμα των εκλογών είναι η παραμονή μας στην Ευροζώνη, όπως οραματιζόταν και ο μεγάλος ηγέτης και ιδρυτής της παράταξης μας Κων/νος Καραμανλής.

Εστίασε και επισήμανε ιδιαιτέρως:

  • Την εσωτερική αστάθεια που έχει καλλιεργήσει η επενδυτική φοβία λόγω της πιθανής αβέβαιης διακυβέρνησης του ΣΥ.ΡΙ.ΖΑ.
  • Η ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ έχει διασφαλίσει την Ευρωπαϊκή Πολιτική και σταθερότητα της Πατρίδας μας οδηγώντας σε έξοδο από τα μνημόνια, προσφέροντας ασφάλεια και αξιοπιστία.
  • Αναφέρθηκε στη σημασία της νησιωτικής Πολιτικής που είναι ιδιαιτέρως σημαντική για την ανάπτυξη του Τουρισμού στα νησιά μας καθώς αποτελεί την κύρια πηγή εσόδων τους.
  • Αναφέρθηκε ειδικά στη σημασία της Αγροτικής  και Κτηνοτροφικής Ανάπτυξης των νησιών καθώς παράγουμε προϊόντα ποιοτικά και μοναδικά τα οποία πρέπει να προωθηθούν
  • Επισημάνθηκε η σημασία και η αναγκαιότητα του ΤΕΙ για τον τόπο και δεσμεύθηκε πως ως Βουλευτής θα διεκδικήσει την αναβάθμισή τους και τη δημιουργία νέων τμημάτων.

Η ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ  είναι έτοιμη να υπογράψει τη συμφωνία για την επόμενη μέρα, να προχωρήσει μπροστά  στην ΑΝΑΠΤΥΞΗ μέσα από την Ευρωπαϊκή Ένωση και το Ευρώ. Οι θυσίες του Ελληνικού Λαού θα βρουν αντίκρισμα.

Η ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΕΓΓΥΑΤΑΙ μια ειλικρινή και υπεύθυνη Πολιτική  που οδηγεί σε έξοδο από την κρίση, σε αντίθεση με το ΣΥ.ΡΙ.ΖΑ που εγγυάται την χρεοκοπία, την ύφεση, την αβεβαιότητα.

Η ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΕΧΕΙ ΟΡΑΜΑ. Ένα κράτος ισχυρό.

Η κ. Γρουζή οραματίζεται  την Κεφαλονιά και την Ιθάκη μας ως νησιά των 365 ημερών.

Η κ. Γρουζή μπορεί και ξέρει καλά να επιτυγχάνει τους στόχους της καθώς στο παρελθόν με επιτυχία έχει διατελέσει Θεματική Αντιπεριφερειάρχης Ιονίων Νήσων  Ευρωπαϊκής και Νησιωτικής Πολιτικής, Θαλασσίων Συγκοινωνιών, Δίκτυα Περιφερειών και Ευρωπαϊκές Συνεργασίες.

Ο λαός της Κεφαλονιάς και της Ιθάκης γνωρίζει πολύ καλά την εντιμότητα, την ανιδιοτέλεια και το πολιτικό ήθος της. Θέλει την ασφάλεια, τη σταθερότητα και την ανάπτυξη που μόνο η ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ μπορεί να του εξασφαλίσει και όχι ψεύτικες υποσχέσεις και μεγάλα λόγια που κρύβουν αποσταθεροποίηση  και φόβο τα οποία επιμελώς καλλιεργεί ο ΣΥ.ΡΙ.ΖΑ.

Η κ. Γρουζή πιστεύει πως στις 25 Ιανουαρίου οι Κεφαλλονίτες και οι Ιθακήσιοι θα της δώσουν την εντολή και τη δύναμη να τους εκπροσωπήσει επάξια και όχι αδρανώς στο Ελληνικό Κοινοβούλιο.

Ας γίνουμε μια γροθιά , μια δύναμη για ένα μέλλον υγιές και ελπιδοφόρο.