Η Σοφία Μπεκατώρου τυγχάνει παγκόσμιας αναγνώρισης από τους ιστιοπλόους όλου του κόσμου σταθερά.
Η Μπεκατώρου στην παγκόσμια επιτροπή ιστιοπλόων!
Αθλητισμός
25/10/2016 | 17:51

Η Σοφία Μπεκατώρου τυγχάνει παγκόσμιας αναγνώρισης από τους ιστιοπλόους όλου του κόσμου σταθερά.

Η χρυσή Ολυμπιονίκης της Αθήνας εκλέχθηκε αντιπρόεδρος στην παγκόσμια επιτροπή αθλητών ιστιοπλοΐας ύστερα από ψηφοφορία ιστιοπλόων που συμμετείχαν στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο.

Η επιτροπή των αθλητών αναφέρεται απευθείας στο Διοικητικό Συμβούλιο του World Sailing, με τον Πρόεδρο, Γάλλο Ροσεριέ να έχει δικαίωμα ψήφου σε αυτό.

Οι αθλητές που εκλέχθηκαν

Jo Aleh (NZL)
Η Aleh κέρδισε το χρυσό μετάλλιο στους ολυμπιακούς του Λονδίνου και το ασημένιο φέτος στο Ρίο, αγωνιζόμενη στα 470 με την Polly Powrie.

Σοφία Μπεκατώρου (Ελλάδα)
Έχει συμμετάσχει σε τέσσερεις ολυμπιάδες, έχει κερδίσει το χρυσό στην Αθήνα το 2004 στα 470 και το χάλκινο Yngling στο Πεκίνο το 2008. Έδειξε τις δυναμικές της ικανότητες στην ιστιοπλοΐα στο Ρίο 2016 όπου αγωνίστηκε με Nacra 17. Η Μπεκατώρου έχει λάβει δύο φορές το βραβείο Rolex World Sailor of the Year.

Maayan Davidovich (ISR)
Η Davidovich έχει συμμετάσχει σε δύο ολυμπιάδες στα RS:X, έχει κερδίσει πολλά μετάλλια σε παγκόσμια πρωταθλήματα και σε ρεγκάτες του Sailing World Cup.

Juan Ignacio Maegli – (GUA)
Eκλεγμένος από τον πρόεδρο του World Sailing σε εφαρμογή του κανονισμού 8.9.2(e).
Έχει συμμετάσχει σε δύο ολυμπιάδες στα Laser και έχει κερδίσει το χρυσό μετάλλιο στους παναμερικανικούς αγώνες τους 2015. Έχει κερδίσει ένα παγκόσμιο πρωτάθλημα νέων και ένα χάλκινο μετάλλιο στα Hobie 16 το 2004.

Vasilij Zbogar (SLO)
Τέσσερεις συμμετοχές σε ολυμπιακούς με τρία μετάλλια το πρώτο του ένα χάλκινο στη Αθήνα το 2004 και ένα ασημένιο στο Πεκίνο το 2008 στα Laser. Πέρασε στα Finn στο Λονδίνο το 2012 τερματίζοντας 6ος πριν πάρει το ασημένιο στο Ρίο το 2016.

 

eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer