Τόσο η Διοίκηση της ΑμΚΕ «ΜΕΤΑΒΑΣΗ» όσο και το επιστημονικό προσωπικό αισθάνονται την ανάγκη να ευχαριστήσουν τον καλλιτέχνη
Η “Μετάβαση” στην έκθεση λιθοκολάζ του Ευαγγελάτου
Κοινωνία
17/08/2015 | 17:40

Πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 12 Αυγούστου 2015 η προγραμματισμένη επίσκεψη ασθενών της Κινητής Μονάδας Ψυχικής Υγείας Κεφαλονιάς – Ζακύνθου – Ιθάκης που λειτουργεί από τον Φορέα «ΜΕΤΑΒΑΣΗ» στην έκθεση Λιθογραφίας – Λιθοκολάζ του καλλιτέχνη Κώστα Ευαγγελάτου.

Τόσο η Διοίκηση της ΑμΚΕ «ΜΕΤΑΒΑΣΗ» όσο και το επιστημονικό προσωπικό αισθάνονται την ανάγκη να ευχαριστήσουν τον καλλιτέχνη  για τον αποκλειστικό χρόνο που διέθεσε στην ομάδα των ασθενών μας  για περιήγηση στην έκθεση και για εκτενή συζήτηση τόσο πάνω στα έργα του, όσο και στη σημασία της Τέχνης ως μέθοδο καλύτερης παρατήρησης της πραγματικότητας, έκφρασης, αλλά και θεραπείας.

Κυρίως όμως θα θέλαμε να τον ευχαριστήσουμε για την ευαισθησία, την ευγένεια και το γνήσιο ενδιαφέρον που έδειξε στην ομάδα των ασθενών μας. Τέτοιες στάσεις ανοίγουν την πόρτα της κοινωνίας στους ψυχικά πάσχοντες και καταπολεμούν στην πράξη το «κοινωνικό στίγμα» της ψυχικής νόσου κάνοντας πράξη τη βασική μας αρχή:

«Η Ψυχική Υγεία είναι υπόθεση όλων μας!»

Η Διοίκηση και οι εργαζόμενοι της ΑμΚΕ «ΜΕΤΑΒΑΣΗ»

metabash (1) metabash (2) metabash (3) metabash (4) metabash (5) metabash (7) metabash (8) metabash (9)

eKefalonia
eKefalonia
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer