Το ψηφιακό τηλεοπτικό σήμα καταφθάνει την Παρασκευή 19 Δεκεμβρίου φέρνοντας την άψογη εικόνα σε πάνω από 900.000 κατοίκους.
Ο Κωτσόβολος δίπλα στη Δυτική Ελλάδα στη νέα ψηφιακή εποχή της τηλεόρασης
Κοινωνία
18/12/2014 | 12:59

Το ψηφιακό τηλεοπτικό σήμα καταφθάνει την Παρασκευή 19 Δεκεμβρίου και στις περιοχές της Βόρειας Ηπειρωτικής, Κεντρικής και Δυτικής Ελλάδας, φέρνοντας την άψογη εικόνα σε πάνω από 900.000 κατοίκους. Το αναλογικό σήμα παύει να εκπέμπει οριστικά κι έτσι η αστάθεια στην εικόνα, τα «χιόνια» και τα είδωλα δίνουν τη θέση τους σε ένα νέο κεφάλαιο της τηλεόρασης.

Για να μπορούν όλοι να απολαύσουν την άψογη τηλεοπτική εικόνα χρειάζονται είτε μια νέα τηλεόραση με ενσωματωμένο ψηφιακό δέκτη mpeg4, είτε να συνδέσουν στην υπάρχουσα αναλογική τους συσκευή έναν ψηφιακό αποκωδικοποιητή mpeg4. Σε όλα τα καταστήματα Κωτσόβολος των περιοχών που επηρεάζονται από την αλλαγή του ψηφιακού σήματος, αλλά και στο www.kotsovolos.gr μπορεί ο καθένας να βρει τις λύσεις που ταιριάζουν στις ανάγκες του και με μεγάλη ευκολία να μπει στη νέα ψηφιακή εποχή της τηλεόρασης.

Πέρα από την εκπληκτική ποικιλία συσκευών, στα καταστήματα Κωτσόβολος μπορούν όλοι να αποκτήσουν χρήσιμες υπηρεσίες από το ολοκληρωμένο σύστημα υπηρεσιών Support 360° που θα κάνουν τη ζωή τους πιο εύκολη, όπως είναι οι υπηρεσίες Εγκατάστασης Ψηφιακού Δέκτη και Συντονισμού Τηλεόρασης, που μεταξύ άλλων περιλαμβάνουν εγκατάσταση των συσκευών, σύνδεση με άλλες περιφερειακές συσκευές και συντονισμό καναλιών με αριθμητική ταξινόμηση. Οι ρυθμίσεις μπορούν να γίνουν τόσο κατά την αγορά των υπηρεσιών στο κατάστημα, όσο και στο χώρο του κάθε πελάτη.

Σχετικά με την εταιρεία ΚΩΤΣΟΒΟΛΟΣ
Η ΚΩΤΣΟΒΟΛΟΣ είναι η Νο 1 αλυσίδα ηλεκτρικών ειδών στην Ελλάδα. Η εταιρεία ΚΩΤΣΟΒΟΛΟΣ ξεκίνησε το 1950 από ένα απλό μαγαζί στην Αθήνα. Σήμερα λειτουργεί 95 καταστήματα και το ηλεκτρονικό κατάστημα www.kotsovolos.gr και απασχολεί πάνω από 1.800 εργαζόμενους. Από το Σεπτέμβριο του 2004, κάτοχος της πλειονότητας του μεριδίου ιδιοκτησίας της εταιρίας είναι ο Όμιλος Dixons. Επιπλέον, η δυναμική ανάπτυξη της ΚΩΤΣΟΒΟΛΟΣ τα τελευταία χρόνια την έχει καταστήσει κυρίαρχο στην αγορά των ηλεκτρικών ειδών στην Ελλάδα.
Η εταιρεία εξειδικεύεται στην πώληση ηλεκτρονικών προϊόντων υψηλής τεχνολογίας, ηλεκτρονικών υπολογιστών, οικιακών συσκευών, φωτογραφικού εξοπλισμού, τηλεπικοινωνιακών προϊόντων, καθώς και στις υπηρεσίες παράδοσης, εγκατάστασης, συντήρησης, επισκευής και προστασίας των προϊόντων μετά την πώληση με τη σειρά υπηρεσιών Support 360ο.
Η Κωτσόβολος βρίσκεται στα ακόλουθα κανάλια κοινωνικής δικτύωσης:
 Facebook – www.facebook.com/Kotsovolos
 Twitter – https://twitter.com/KotsovolosOn
 You Tube – http://www.youtube.com/user/Kotsovolosgreece
 Google Plus – https://plus.google.com/116092004640999302663#116092004640999302663/posts
Επιπλέον πληροφορίες και νέα σχετικά με την εταιρεία είναι διαθέσιμα και στην εταιρική ιστοσελίδα http://corporate.kotsovolos.gr/

Σχετικά με τη Dixons Carphone
Η Dixons Carphone plc είναι η κορυφαία Ευρωπαϊκή εταιρεία λιανικής πώλησης ηλεκτρικών και τηλεπικοινωνιακών προϊόντων και υπηρεσιών απασχολώντας πάνω από 40.000 εργαζόμενους σε 14 χώρες. Εστιάζοντας στην περιήγηση των πελατών της στον ψηφιακό κόσμο, η Dixons Carphone προσφέρει ένα ευρύ φάσμα ηλεκτρικών και κινητών συσκευών που υποστηρίζονται από υπηρεσίες μετά την πώληση που παρέχονται από τα brands της εταιρείας Geek Squad και Knowhow. Οι υπηρεσίες για επιχειρήσεις (B2B) παρέχονται μέσω των brands Connected World Services, PC World Business και Carphone Warehouse Business.
Τα υψηλού επιπέδου brands της Dixons Carphone περιλαμβάνουν την Carphone Warehouse, τα Currys και PC World στη Μεγάλη Βρετανία και την Ιρλανδία, την Elkjøp, την El Giganten, τη Gigantti και τη Lefdal στις σκανδιναβικές χώρες, την Κωτσόβολος στην Ελλάδα, την Dixons Travel σε μια σειρά από ευρωπαϊκά αεροδρόμια και τη Phone House στη Γερμανία, τις Κάτω Χώρες, την Πορτογαλία, την Ισπανία και τη Σουηδία. Τα βασικά brands παροχής υπηρεσιών είναι η Knowhow στο Ηνωμένο Βασίλειο, την Ιρλανδία και τις Σκανδιναβικές χώρες και η Geek Squad σε όλη τη Μεγάλη Βρετανία, την Ιρλανδία αλλά και αρκετές ακόμη ευρωπαϊκές αγορές.
Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την Dixons Carphone plc, μπορείτε να επισκεφθείτε το www.dixonscarphonegroup.com ή να ακολουθήσετε την εταιρεία στο Twitter στους λογαριασμούς @DixonsCarphone και @DCSebJ.

eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer