Το γνωστό και έγκυρο περιοδικό, διαφημίζει το νησί της Κεφαλονιάς, μέσω του τουρισμού κρουαζιέρας, ως έναν ελκυστικό και ποιοτικό τουριστικό προορισμό
“Η Κεφαλονιά υποδέχεται την κρουαζιέρα” στον “Εφοπλιστή”
Τουρισμός
04/01/2013 | 18:50

Στο Τεύχος Ιανουαρίου 2013 του περιοδικού ΕΦΟΠΛΙΣΤΗΣ, φιλοξενείται πολυσέλιδο άρθρο με πλούσιο φωτογραφικό υλικό, του Προέδρου της Τουριστικής Επιτροπής κ. Ε. Κεκάτου με θέμα την Κρουαζιέρας στην Κεφαλονιά.

Με τον τίτλο «Η Κεφαλονιά υποδέχεται την κρουαζιέρα», το γνωστό και έγκυρο περιοδικό, διαφημίζει το νησί της Κεφαλονιάς, μέσω του τουρισμού κρουαζιέρας, ως έναν ελκυστικό και ποιοτικό τουριστικό προορισμό.

Το πλούσιο φωτογραφικό υλικό από τις σπάνιες ομορφιές του νησιού μας σε συνδυασμό με τις πληροφορίες για τις υπάρχουσες υποδομές, δίνει στους αναγνώστες του περιοδικού μια γεύση από το τι θα συναντήσουν στην Κεφαλονιά και παράλληλα εξηγεί γιατί η Κεφαλονιά αποτελεί έναν τουριστικό προορισμό σε ανοδική τροχιά.

Το όφελος βέβαια δεν αφορά μόνο τον τουρισμό κρουαζιέρας αλλά συνολικά το τουριστικό προϊόν του νησιού,  το οποίο το 2012 κατέγραψε μια θετική πορεία.

Με το συγκεκριμένο ρεπορτάζ η Κεφαλονιά δηλώνει τουριστικά την παρουσία της, ακούγεται θετικά, προσδοκά σε διατήρηση της ανοδικής της πορείας και συνεχίζει να εργάζεται προς αυτή την κατεύθυνση.

 

eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer