Η Έκθεση θα πραγματοποιηθεί από 6 έως 9 Απριλίου στο Εθνικό Εκθεσιακό Κέντρο «BELLEXPO» στο Μίνσκ
Η Κεφαλονιά στη 19η Διεθνή Έκθεση Τουρισμού στη Λευκορωσία
Τουρισμός
30/03/2016 | 12:26

Με πρόταση της Ένωσης Ξενοδόχων και των Ταξιδιωτικών Πρακτόρων προς την Επιτροπή Τουρισμού, που εγκρίθηκε ομόφωνα και επικυρώθηκε  από τη Συμπολίτευση του Δημοτικού Συμβουλίου, ο Δήμος Κεφαλονιάς θα συμμετάσχει με δικό του Εκθεσιακό Περίπτερο στη 19η Διεθνή Έκθεση στη Λευκορωσία.

Η Έκθεση θα πραγματοποιηθεί από 6 έως 9 Απριλίου στο Εθνικό Εκθεσιακό Κέντρο «BELLEXPO» στο Μίνσκ και γίνεται υπό τον Πρόεδρο Διαχείρισης της Δημοκρατίας της Λευκορωσίας σε συνεργασία με το Υπουργείο Αθλητισμού και Τουρισμού της Δημοκρατίας της Λευκορωσίας.

Ο Α/Δήμαρχος Τουρισμού κ. Ευάγγελος Κεκάτος, εκπροσωπώντας το Δήμαρχο κ. Αλέξανδρο Παρίση, είναι σε διαρκή επικοινωνία με Ταξιδιωτικούς Εκπροσώπους της Λευκορωσίας, οι οποίοι είχαν πραγματοποιήσει επίσκεψη στην Κεφαλονιά τον Οκτώβριο του 2014, για την καλύτερη δυνατή προβολή του Νησιού κατά τη διάρκεια της Έκθεσης.

Την Οργανωτική επιμέλεια του Εκθεσιακού Περιπτέρου θα έχει ο Προϊστάμενος της Υπηρεσίας Τουρισμού του Δήμου κ. Σταύρος Κουρής – Κορκός και η παρουσία της Υπηρεσιακής Εκπροσώπησης θα ενισχυθεί με τη συμμετοχή της κ. Κατερίνας Ανδρεάτου, η οποία γνωρίζει τη Ρωσική γλώσσα.

Το προφίλ της Έκθεσης συμπεριλαμβάνει ενότητες διαφόρων εναλλακτικών μορφών Τουρισμού και οι Επαγγελματίες του Νησιού θα έχουν τη δυνατότητα μέσω του Εκθεσιακού Περιπτέρου να βρουν νέους συνεργάτες , να ανανεώσουν συνεργασίες και να αξιοποιήσουν τους μηχανισμούς της Έκθεσης, δυναμώνοντας την ταξιδιωτική επιθυμία προς την Κεφαλονιά.

leykorwsia (1) leykorwsia (2) leykorwsia (3) leykorwsia (4)

 

 

 

eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer