Με πρόσκληση του Δημοσιογράφου Μπάμπη Κοκκώση προς τον αντιδήμαρχο Βαγγέλη Κεκάτο, οι πεζοδρομικές διαδρομές της Κεφαλονιάς προβλήθηκαν στο Ραδιοφωνικό Σταθμό «Φωνή της Ελλάδας», στην Εκπομπή «Στα μονοπάτια της Πατρίδας».
Η Κεφαλονιά στη «Φωνή της Ελλάδας»
21/01/2016 | 14:39

Με πρόσκληση του Δημοσιογράφου κ.Μπάμπη Κοκκώση προς τον Α/Δήμαρχο Τουρισμού κ.Ευάγγελο Κεκάτο, οι πεζοδρομικές διαδρομές της Κεφαλονιάς προβλήθηκαν στο Ραδιοφωνικό Σταθμό «Φωνή της Ελλάδας», στην Εκπομπή «Στα μονοπάτια της Πατρίδας».
Κατά τη διάρκεια της συνέντευξης , δόθηκε η ευκαιρία προβολής και ανάδειξης των εξαιρετικής φυσικής ομορφιάς περιπατητικών διαδρομών που υπάρχουν σε όλες τις Δημοτικές Ενότητες του Νησιού.
Ο κ.Κεκάτος επεσήμανε τη μοναδικότητα των ειδικών μονοπατιών, που περνούν μέσα από παραδοσιακούς οικισμούς, αρχαιολογικά ευρήματα , παρεκκλήσια, λίμνες και τον Εθνικό Δρυμό του Αίνου.
Επίσης αναφέρθηκαν αναλυτικά οι δραστηριότητες των Περιπατητικών Συλλόγων στο Νησί , που συνδυάζουν την ξενάγηση με την άθληση του περπατήματος, όπως και τους διάφορους βαθμούς περιπατητικής δυσκολίας.

pezoporia