Φιλοξενήθηκε στο καλαίσθητο και σε στρατηγικό σημείο Περίπτερο της Περιφέρειας Ιονίων Νήσων , την οργανωτική επιμέλεια του οποίου είχε ο Α/Περιφερειάρχης Τουρισμού Σπύρος Γαλιατσάτος
Η Κεφαλονιά στη Διεθνή Έκθεση Τουρισμού του Λονδίνου
Τουρισμός
09/11/2016 | 10:39

Με την συμμετοχή κορυφαίων Παραγόντων, Στελεχών και Επιχειρηματιών της Τουριστικής Βιομηχανίας συνεχίζονται οι Εργασίες της World Travel Market – 2016 στο Λονδίνο.
Τον Δήμο Κεφαλονιάς εκπροσωπεί με Απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου ο Α/Δήμαρχος Τουρισμού κ.Ευάγγελος Κεκάτος, ο οποίος ενημέρωσε τα διεθνή ΜΜΕ και τους Ευρωπαϊκούς Φορείς Τουρισμού τόσο για τις ταξιδιωτικές δυνατότητες του Νησιού όσο και για το νέο site Τουριστικής και Πολιτιστικής προβολής (www.kefaloniaisland.org).
Η Κεφαλονιά φιλοξενήθηκε στο καλαίσθητο και σε στρατηγικό σημείο Περίπτερο της Περιφέρειας Ιονίων Νήσων , την οργανωτική επιμέλεια του οποίου είχε ο Α/Περιφερειάρχης Τουρισμού κ.Σπύρος Γαλιατσάτος.
Με την ολοκλήρωση της Έκθεσης θα υπάρξει αναλυτικό Δελτίο Τύπου με τις συγκεκριμένες επαφές και δράσεις του κ.Κεκάτου με σκοπό την περαιτέρω Ταξιδιωτική Προβολή της Κεφαλονιάς.

agglia-2 agglia-3

eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer