Ο Δήμος Κεφαλονιάς συμμετείχε με δικό του Εκθεσιακό Περίπτερο, στη Διεθνή Έκθεση Τουρισμού της Ελβετίας στο Lugano
Η Κεφαλονιά στη Διεθνή Έκθεση Τουρισμού της Ελβετίας
Τουρισμός
02/11/2016 | 14:21

Με Απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου, μετά από Εισήγηση της Επιτροπής Τουριστικής Ανάπτυξης & Προβολής, ο Δήμος Κεφαλονιάς συμμετείχε με δικό του Εκθεσιακό Περίπτερο , στη Διεθνή Έκθεση Τουρισμού της Ελβετίας στο Lugano.

Η Έκθεση, πραγματοποιήθηκε από 30 Οκτωβρίου έως 1 Νοεμβρίου 2016, συγκεντρώνοντας διεθνείς Παράγοντες και Στελέχη της Τουριστικής Βιομηχανίας και των εναλλακτικών μορφών Τουρισμού  και η συμμετοχή της Κεφαλονιάς , με δικό της Stand,  γίνεται για δεύτερη συνεχή χρονιά.

Την οργανωτική επιμέλεια του Εκθεσιακού Περιπτέρου είχε ο Προϊστάμενος της Υπηρεσίας Τουρισμού κ.Σταύρος Κουρής – Κορκός, ενώ την επικοινωνιακή ευθύνη προβολής των Τουριστικών δυνατοτήτων του Νησιού, είχε ο Α/Δήμαρχος Τουρισμού κ.Ευάγγελος Κεκάτος.

Η συγκεκριμένη Έκθεση, ενισχύει σημαντικά το ενδιαφέρον επισκεψημότητας από Β.Ιταλία και Ελβετία, αφού η αεροπορική σύνδεση με το Νησί, τόσο από Milan όσο και από Bergamo είναι κατευθείαν , ενώ το Lugano απέχει μια ώρα και από τα δύο Αεροδρόμια.

Επόμενη δραστηριότητα Τουριστικής προβολής , είναι η συμμετοχή του κ. Κεκάτου, στη Παγκόσμια Έκθεση Τουρισμού, WTM – 2016, στο Λονδίνο, που θα αναπτυχθεί από 7 έως 9 Νοεμβρίου , στο Εκθεσιακό Περίπτερο της Περιφέρειας Ιονίων Νήσων.

Τέλος, υπενθυμίζουμε την Πρόσκληση για συμμετοχή στην Εκδήλωση παρουσίασης του νέου site τουριστικής προβολής του Δήμου Κεφαλονιάς, που θα γίνει αύριο Πέμπτη, 3 Νοεμβρίου 2016, στις 11.00 στο Δημοτικό Θέατρο Αργοστολίου.

eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer