Η βοήθεια όλων μας, είναι απαραίτητη, έτσι ώστε να βάλουμε ένα λιθαράκι στην προσπάθεια ανακούφισης των συνανθρώπων μας
Η Κεφαλονιά αντέχει! Αρκεί να την στηρίξουμε
Κοινωνία
14/02/2014 | 19:53

Το Ι.ΙΕΚ D.O.M.I, με το αίσθημα ευθύνης που πρέπει να έχει κάθε εκπαιδευτικός οργανισμός απέναντι στην κοινωνία, θεωρεί υποχρέωσή του την έμπρακτη στήριξη των συνανθρώπων μας.

Έτσι, στο πλαίσιο των δράσεων Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης, αποφάσισε να διοργανώσει μια ενέργεια ανακούφισης, αλληλεγγύης και ανθρωπιάς για τους πληγέντες συμπολίτες μας στην Κεφαλονιά.

Το Δ.Σ του Ι.ΙΕΚ D.O.M.I., αποφάσισε την Πέμπτη 20 Φεβρουαρίου, από τις 10:00 το πρωί μέχρι τις 18:00 το απόγευμα να ανοίξει τις πόρτες του κτιρίου του, που εδρεύει επί των οδών Ακαδημίας 67 & Μαυροκορδάτου 1 – 3 (πλησίον εκκλησίας Ζωοδόχου Πηγής) στην καρδιά της Αθήνας, προσκαλώντας τους Αθηναίους και τις Αθηναίες, προκειμένου να συγκεντρωθούν ΤΡΟΦΙΜΑ ΜΑΚΡΑΣ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ και είδη ρουχισμού για να αποσταλούν στους πληγέντες από τον εγκέλαδο συνανθρώπους μας στην Κεφαλονιά.

Η Διοίκηση του Ι.ΙΕΚ D.O.M.I., προχωράει στην διοργάνωση αυτής της δράσης, με σκοπό όχι μόνο της ανακούφιση των σεισμοπαθών, αλλά και την αφύπνιση της κοινωνίας, αποδεικνύοντας στην πράξη, ότι η αλληλεγγύη είναι αυτή που δεν θα επιτρέψει στον εγκέλαδο εκτός από τα κτίσματα να «γκρεμίσει» και τα όνειρα των ανθρώπων.

Η βοήθεια όλων μας, είναι απαραίτητη, έτσι ώστε να βάλουμε ένα λιθαράκι στην προσπάθεια ανακούφισης των συνανθρώπων μας.

kefalonia-seismos

eKefalonia
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia