Η γνωστή δημοσιογράφος «άνοιξε» την «Κουζίνα» του Νησιού και γνωστοποιεί στον κόσμο τις γεύσεις και τις απολαύσεις της μοναδικά γευστικής παραδοσιακής διατροφής της.
Η Ιωάννα Παραβάλου «ανοίγει» την Κουζίνα της Κεφαλονιάς
e Gastronomie
06/09/2016 | 07:37

Η γνωστή  Δημοσιογράφος και Εικαστικός κ. Ιωάννα Παραβάλου, πιστή στην Αγάπη της προς την Κεφαλονιά, αυτή τη φορά «άνοιξε» την «Κουζίνα» του Νησιού και γνωστοποιεί στον κόσμο τις γεύσεις, τις ιδιαιτερότητες και τις απολαύσεις της μοναδικά γευστικής παραδοσιακής διατροφής της.

Ο Α/Δήμαρχος Τουρισμού κ.Ευάγγελος Κεκάτος  εκφράζει τις θερμές ευχαριστίες της Επιτροπής Τουρισμού του Δήμου προς την κ.Παραβάλου, με την οποία βρίσκεται σε στενή συνεργασία, για τη σημαντική προβολή του Νησιού , που κατά καιρούς με μεγάλη επιτυχία έχει κάνει  και κυρίως της «Κεφαλλονίτικης Κουζίνας», στον έντυπο και ηλεκτρονικό τύπο.

Συγκεκριμένα το επισυναπτόμενο άρθρο υπάρχει στο ταξιδιωτικό περιοδικό “Έπαθλο” που κυκλοφορεί πανελλαδικά από αρχές Ιουλίου και στο site του στο Διαδίκτυο, όπως επίσης, στο www.asopichos.gr – στη στήλη “Ταξίδια” –  το πρώτο άρθρο αφορά ταξιδιωτικό αφιέρωμα στην Κεφαλονιά.

 

eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer