Ζήτησε να πληροφορηθεί για την κατάσταση στο νησί και εξέφρασε με έκδηλο το ενδιαφέρον την επιθυμία της να κρατείται ενήμερη
Η Ζωή Λάσκαρη κοντά στην Κεφαλονιά
Κινηματογράφος
03/03/2014 | 18:01

Χθες βράδυ, ο πρόεδρος της Κεφαλληνιακής Αδελφότητας Αθηνών κ.Τάσος Βαλλιανάτος μαζί και ο Σκηνοθέτης της Συναυλίας Αλληλεγγύης στην Κεφαλονιά -που θα γίνει στο Θέατρο Ακροπόλ στις 10-3-’14- κ. Γεώργιος Κακής Κωνσταντινάτος παρακολούθησαν μαζί με φίλους Κεφαλονίτες, την Ζωή Λάσκαρη στην ερμηνεία της στο έργο του Χάρολντ Πίντερ ”Ωραία Χρόνια”.

laskarh (3)
Η κίνηση έγινε, σε απάντηση της ευγενικής χειρονομίας της κ. Λάσκαρη, να στείλει μέσω του κ. Κακή Κωνσταντινάτου επιστολή συμπαράστασης, στην Σύναξη των Κεφαλληνιακών Σωματείων, Συλλόγων και Αδελφοτήτων της Αττικής, που με πρωτοβουλία της Κεφαλληνιακής Αδελφότητας των Αθηνών πραγματοποιήθηκε στις 1-2-’14 στον Δήμο Αθηναίων (Κτήριο Κωστής Παλαμάς).

laskarh4
Οι Κεφαλονίτες εξέφρασαν τον θαυμασμό τους στην συμπατριώτισσα τους (είναι γνωστή η καταγωγή της κ.Λάσκαρη από την Κεφαλονιά) και την ευχαρίστησαν για την συμπαράστασή της.
Εκείνη ζήτησε να πληροφορηθεί για την κατάσταση στο νησί και εξέφρασε με έκδηλο το ενδιαφέρον την επιθυμία της να κρατείται ενήμερη.
Παρόντες στο πραγματικά οικογενειακό κλίμα που δημιουργήθηκε, μεταξύ μελών της ίδιας και μεγάλης Κεφαλληνιακής Οικογένειας!,- πλην των προαναφερθέντων- ο κ. Ιωάννης Φιλιππάτος, η κ.Αντζελα Δαούση και η κ. Ελένη Καρούσσου.

laskarh (2)

 

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ