θα παρουσιάσουμε και επισήμως στο Αργοστόλι στην Κεφαλονιά την από κοινού εφαρμογή του προγράμματος «Ecoformula In schools»,
Η Εcoformula S.A και η Ionian Recycle Hellas ενώνουν τις δυνάμεις τους
Οικολογία
20/01/2013 | 01:53

Με απώτερο σκοπό την προστασία του ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ η Εcoformula S.A και η Ionian Recycle Hellas ενώνουμε τις δυνάμεις μας από κοινού με στόχο την ευαισθητοποίηση των μαθητών για το περιβαλλοντικό τους αύριο .
Σας καλουμε την τέταρτη 23.1.2013 και ώρα 17.00 μμ στην αίθουσα Β2 του τμήματος Δημοσίων Σχέσεων ( ΤΕΙ Ιονίων Νήσων ) όπου θα παρουσιάσουμε και επισήμως στο Αργοστόλι στην Κεφαλονιά την από κοινού εφαρμογή του προγράμματος «Ecoformula In schools»,του νέου καινοτόμου προγράμματος της εταιρείας σε συνεργασία με την εταιρεία ανακύκλωσης Ionian Recycle Hellas.και το πιλοτικό πρόγραμμα ανακύκλωσης «ΑΡΧΙΜΗΔΗΣ» με ανταποδοτικά οφέλη σε δωρεάν πετρέλαιο θέρμανσης στα δημοτικά σχολεία που ανακυκλώνουν .
Το πρόγραμμα τελεί υπό την αιγίδα της Γ.Γ. Νέας Γενιάς, του Δήμου Κεφαλονιάς και της Περιφέρειας Ιονίων Νήσων και θα εκτελεστεί σε συνεργασία με το ΤΕΙ Ιονίων Νήσων , το Τεχνικό Επιμελητήριο Ελλάδος και το Εμπορικό Επιμελητήριο.

eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer