Ο Πρόεδρος της ΕΠΣΚ Παναγιώτης Ποζίδης ευχαρίστησε τον Περιφερειάρχη Ιονίων Νήσων για την καταλυτική συμβολή του στη διεξαγωγή του 1ου Ποδοσφαιρικού Τουρνουά Ιονίων Νήσων
Η ΕΠΣ Κέρκυρας τίμησε τον Θόδωρο
Αθλητισμός
01/09/2016 | 20:13

Τον Περιφερειάρχη Ιονίων Νήσων Θεόδωρο Γαλιατσάτο τίμησε η Ένωση Ποδοσφαιρικών Σωματείων Κέρκυρας στην έναρξη της εκδήλωσης για την κλήρωση των τοπικών πρωταθλημάτων και του κυπέλλου της ΕΠΣΚ, το βράδυ της Τετάρτης 31 Αυγούστου 2016.
Ο Πρόεδρος της ΕΠΣΚ Παναγιώτης Ποζίδης ευχαρίστησε τον Περιφερειάρχη Ιονίων Νήσων για την καταλυτική συμβολή του στη διεξαγωγή του 1ου Ποδοσφαιρικού Τουρνουά Ιονίων Νήσων και την συνεισφορά του στην συντήρηση και αποκατάσταση των γηπέδων του νησιού και του παρέδωσε αναμνηστική πλακέτα.

Ο Περιφερειάρχης Θ. Γαλιατσάτος από την πλευρά του ευχαρίστησε την ΕΠΣ Κέρκυρας, δήλωσε ότι βρίσκεται στο πλευρό των αθλητών και των ποδοσφαιρικών ομάδων στο έργο που επιτελούν και κάλεσε όλους τους ανθρώπους του ποδοσφαίρου να δώσουν βροντερό “παρών” στους αγώνες του 1ου Τουρνουά Ιονίων Νήσων, την Παρασκευή 2/9 και το Σάββατο 3/9/2016, στο γήπεδο της ΕΠΣΚ στο Κανόνι.

eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer